Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borová se stále trápí


Branky


0

Proti Lípě nepředvedli domácí zas tak špatný výkon, ale hlavně ve druhém poločase je zklamala koncovka. Povedlo se jim snížit na rozdíl jediné branky, ale srovnat už nezvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lípa si vytvořila rozhodující náskok

Do vedení šli hosté, Heppner dokázal zužitkovat centr a hlavou zamířil přímo do šibenice – 0:1. Pak se hra trochu vyrovnala a šanci si vytvořili i domácí, když se po rohu dostal k balonu Karel Šmíd, ale nedal. A tak se vyplnilo rčení: Nedáš, dostaneš. Tři minuty před koncem poločasu se opět prosadil Heppner. Ten utekl středem hřiště a zakončil přesně k pravé tyči – 0:2. Jenže domácí pak mohli snížit, když Sobotka pálil jen do obránce, balon se odrazil k Pavlu Šmídovi a ten mířil jen těsně vedle tyčky. A tak zase udeřila Lípa. Domácím nevyšla ofsajdová past a Meruňka se propagoval nádhernou střelou do šibenice – 0:3.

Borová nedala hned několik tutovek, dvě branky jsou málo

Po změně stran se Havlíčkova Borová do soupeře pořádně opřela. V 62. minutě se do hry podíval Jakub Antl, který se vrátil po zranění a na hřišti byl znát. Po chvilce svého pobytu se uvolnil, obešel i brankáře, ale balon mířící do sítě ukopl hostující brankář před brankovou čárou. V 57. minutě zahrávali domácí standardní situaci z pravé strany z hrany vápna, brankář domácích si postavil do zdi jen dva hráče. Toho využil Sobotka a poslal balon šajtlí přesně k tyči – 1:3. Pak se zase blýskl Antl, když obešel dva obránce a byla před ním odkrytá brána. Balon hrál na jistotu, neposlal žádnou velkou ale přesnou ráno, jenže lipský obránce míč zastihl ještě před brankovou čárou. V 82. minutě už se ale Borová konečně dočkala. Sobotka s Antlem rozehráli rohový kop, druhý jmenovaný poslal centr na hlavu Karla Šmída – 2:3. Domácí pak vše vložili síly do útoku, a toho využili hosté. Souček zatáhl balon a poslal ho na Meruňku a ten protiútok a končil přesně – 2:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
David Frühbauer, hráč H. Borové B: „Úvodních deset minut jsme byli jednoznačně lepší, hráli jsme po zemi a dařilo se nám, ale pak šli hosté do vedení a hra se vyrovnala. Jim se podařily dát tři branky, ale my své šance nedali. Po změně stran jsme soupeře tlačili, velkou šanci měl uzdravený Antl. Dokázali jsme si vytvořit tlak, stáhli jsme obranu na tři a vše vložili do útoku. Měli jsme několik rohů. Podařilo se nám snížit. Jenže pak jsme takových šancí nedali, a když nedáme branku, tak se těžko brání a vyhraje.“

TJ Sokol Lípa B
Libor Zajíček, stoper Lípy B: „První poločas jsme byli lepší, ale pak nás soupeř zatlačil a dokonce dokázal ke konci snížit na 2:3. Ve druhém poločase byl soupeř lepší.“



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - K. Šmíd [-] , D. Frühbauer [-] , T. Cacek [-] , A. Hošák [-] (46. M. Zvolánek [-] ) - F. Valenta [-] , M. Sobotka [-] , V. Novotný [-] , P. Šmíd [-] - A. Paušíma [-] , M. Čejka [-] (62. J. Antl [-] )

TJ Sokol Lípa B
M. Pešák [-] - L. Zajíček [-] , M. Meruňka [-] , M. Jaroš [-] , R. Krpálek [-] - P. Prostřední [-] , R. Šťastný [-] , J. Heppner [-] (76. V. Baloun [-] ) , M. Brabenec [-] - R. Souček [-] , M. Špinar [-]

ŽK: 16. D. Frühbauer , 39. M. Sobotka , 84. T. Cacek , 87. K. Šmíd - 85. R. Šťastný , 87. L. Zajíček .
Místo: Havlíčkova Borová. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ondráček Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.