Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

1.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

První podzimní zápas IV. třídy skupiny B nakonec skončil dělbou bodů.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušenosti vs mládí

První část prvního poločasu byl "C" tým Telče fotbalovější. Jejich tým poskládaný převážně ze zkušených chlapů, kteří si ponechávali míč na svých nohách a dávali si přihrávky do nohy, rezervu Kněžice moc do kombinace nepustil. Avšak z jejich křídelních úniků zpočátku nic nevzešlo, protože nebyli schopní své šance dotáhnout do konce. Domácí se snažili vyrovnávat hru svou bojovností a mladou běhavostí. Jako první se do vedení dostali domácí, kdy se ve 28. minutě nemýlil J. Pejchal. Odpověď hostů však přišla už za čtyři minuty, kdy se trefil A. Chalupa a bylo srovnáno. Kněžice však nakonec díky trefé po rohovém kopu M. Pařila odcházela do kabin s nadějným jednobrankovým vedením.

 

 

 

Ze zápasu nevzešel vítěz

Ve druhém poločase se Telč nehodlala spokojit s výsledkem a tak přidala ve svém snažení, což vyústilo ve srovnání skóre v 58. minutě, kdy se znovu trefil A. Chalupa a v 63. minutě, kdy se dokonce dostali na jednobrankové vedení díky trefě P. Kříže. Do té doby lépe hrajícím hostům, však po svém vedoucím góle pomalu začali docházet síly, čehož využili domácí a povedlo se jim srovnat, když se trefil střídající D. Salák. Obě mužstva měla ještě několik šancí v závěru 2. poločasu, žádnému z nich se však nepodařilo zvrátit výsledek zápasu na svou stranu, a tak se mužstva rozešla smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice B
Diviš Lukáš, hráč TJ Sokol Kněžice B: Kdybychom vydrželi vyšší tempo až do konce zápasu, myslím si, že by jsme vyhráli. Bohužel fyzické fondy nejsou až tolik silné, uvidíme jak budeme pokračovat dále.

SK Telč C
Kříž Radek, hráč SK Telč C: Začátek utkání se nám vyvedl, ale bohužel z křídelních úniků nic nevzešlo. Domácí z prvních dvou ošemetných situací dali gól, když už jsme stav otočili, přišlo zranění a domácí vyrovnali. Remíza si myslím, že je nakonec zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice B
M. Hauser [-] - L. Diviš [-] (63. D. Salák [-] ) , Z. Šlechta [-] , A. Salát [-] , P. Svoboda [-] - M. Žák [-] , V. Mrkvica [-] , M. Pařil [-] , K. Indra [-] - J. Pejchal [-] , M. Nováček [-] -

SK Telč C
M. Semančík [-] - P. Vetýška [-] , L. Burian [-] , R. Kříž [-] , J. Krupil [-] (46. M. Kříž [-] ) - L. Mazal [-] , M. Chalupa [-] , M. Ježek [-] , A. Chalupa [-] - P. Kříž [-] , R. Švec [-] (46. V. Martinů [-] )

ŽK: 37. M. Chalupa .
Hráči zápasu: Z. Šlechta , V. Mrkvica - M. Chalupa , M. Kříž .
Místo: Kněžice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KŘÍŽ ING. Karel - KŘÍŽ Martin (N), DOLEJSKÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.