Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel rezervních týmů byl pro hosty nemilosrdný, Kamenice doma deklasovala Žirovnici


0

V tabulce rezervní týmy Kamenice a Žirovnice dělily pouhé tři body, a tak se dal od vzájemného duelu očekávat vyrovnaný fotbal. Ten se však nekonal. Domácí, tradičně posíleni o několik pendlů, se od začátku do svého soupeře zakousli a nehodlali pustit. Gólově hladový slovanisté nasázeli soupeři osm branek, čímž uzavřeli své povedené účinkování v domácím prostředí, kde po celou sezónu podávali vysoce kvalitní výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Kašparce dal domácím pohodlné vedení

Již úvod zápasu ukázal, jak se bude vyvíjet celý zápas. Hned ve druhé minutě přišla přihrávka za obranu a Tomáš Filípek poslal okolo padajícího brankáře míč do branky poprvé. V páté minutě se po pěkné kombinaci dostal ve vápně k míči Vilém Kupka a střelou k tyči poslal domácí do dvoubrankového vedení. I další minuty přinesly šance domácích. Po jedné z nich se do zakončení dostal Kašparec a navýšil stav zápasu. Ve dvacáté čtvrté minutě propadl míč po hlavičkovém souboji k hostujícímu O.Doležalovi, který obstřelil brankáře Mifku a snížil stav utkání. O osm minut později se po rohovém kopu dostal k míči Kašparec a hlavou usměrnil míč do brány. V závěru poločasu po kombinaci ve středu hřiště uháněl Lukáš Kašparec sám na branku a nemýlil se, čímž zkompletoval hattrick. 

Žirovnice se vracela domů s osmibrankovým přídělem

Také druhý poločas přinesl řadu šancí pro domácí mužstvo. Sedm minut po přestávce se po několika přihrávkách ocitl ve vápně Tomáš Filípek, který vsítil šestou branku Slovanu. O sedmou branku se postaral střelou k tyči Jarda Houser. Dvacet minut před koncem se prosadil hlavou po rohovém kopu také kamenický Jan Strašík. I přes další možnosti se již skóre neměnilo, a tak se zrodilo nejvyšší vítězství rezervy Kamenice v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Po celý zápas jsme byli lepší. Určitě největším pozitivem bylo, že jsme po dlouhé době vstřelili již v úvodu branky. Dneska jsme odehráli pěkný kombinační fotbal, který se i díky brankám musel naším fanouškům zamlouvat.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - P. Macháček [-] (57. A. Kos [-] ) , O. Šuranský [-] , A. Schober [-] (57. P. Šiška [-] ) , L. Hadač [-] , P. Klusáček [-] - J. Houser [-] , V. Kupka [-] , J. Strašík [-] - L. Kašparec [-] (78. P. Tuček [-] ) , T. Filípek [-] (68. J. Vávra [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Omasta [-] , J. Metlička [-] , M. Duba [-] , R. Hřib [-] - M. Rušil [-] (72. Z. Jaroš [-] ) , L. Malý [-] (46. A. Svoboda [-] ) , O. Doležal [-] , J. Mach [-] (68. V. Morava [-] ) - M. Žižka [-] (62. P. Malý [-] ) , M. Pokorný [-] (46. T. Severa [-] )

ŽK: 28. P. Klusáček - 75. O. Doležal .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 63. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ŠTANGL Josef (N), SOSNOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.