2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín si připsal bod, přesto přezimuje na dně Poutník ligy


Branky


0

Fotbalisté Ústrašína sice v závěru podzimu předváděli zlepšené výkony, odpoutat se ze dna tabulky ale již nedokázali. V posledním podzimním zápase přijela do Ústrašína rezerva Žirovnice. Domácí sahali po třech bodech, proti však byl hostující Pavel Rysl, který deset minut před koncem zařídil dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu sice vyšel lépe hostům, kteří měli několik slibných příležitostí, které ale vychytal David Rohovec. První branku zápasu, ve kterém museli domácí nutně bodovat, vstřelil v 7. minutě Martin Gebarovský, jenž se prosadil krásnou střelou. Ústrašín mohl své vedení pojistit, po akci Daniela Starého však ve slibné šanci mířil Pavel Nápravník vysoko nad.

 

Ve druhé půli se nejdříve hosté dočkali vyrovnávací branky, kdy se po skrumáží před domácí brankou radoval z gólu Ondřej Doležal. V 65. minutě už ale domácí opět vedli, když se po výborné akci trefil Daniel Starý. Důležité tři body ale domácí nakonec nezískali. Rozhodl o tom gól zkušeného Pavla Rysla, který z trestného kopu mířil přesně. Domácí se poté snažili strhnout vedení na svou stranu, to se jim ale již nepodařilo.



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice B
Martin Pokorný - hrající trenér: Zápas v Ústrašíně byl pro nás velice smolný. Nedokázali jsme proměnit velké množství šancí a do poslední chvíle jsme se strachovali o remízový bod.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Pech [-] (90. L. Doskočil [-] ) , P. Seknička [-] (75. T. Křech [-] ) , P. Hruška [-] (79. L. Pithart [-] ) , T. Kubiska [-] , J. Gebarovský [-] , P. Nápravník [-] , M. Gebarovský [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-] (40. O. Hájek [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
R. Hanzal [-] - P. Doležal [-] (84. D. Buchta [-] ) , J. Mach [-] (75. A. Svoboda [-] ) , J. Metlička [-] , J. Omasta [-] - M. Rušil [-] , O. Doležal [-] , L. Malý [-] , T. Severa [-] - M. Pokorný [-] , M. Tomšů [-] (46. P. Rysl [-] )

ŽK: 70. O. Hájek , 80. M. Pech - 68. J. Omasta , 68. O. Doležal , 88. A. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Rohovec , D. Starý - O. Doležal , P. Rysl .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁNA Samuel - NOVÁK Petr (N), SOSNOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.