Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žirovnice ládovala ostrými, osmi góly pokořila rivala z Kamenice nad Lipou


0

Ačkoliv rezerva Kamenice nad Lipou v probíhajícím ročníku Poutník ligy připomíná pouze stín mužstva, které v uplynulé sezóně do posledních minut atakovalo brány 1.B.třídy, takový debakl se přece jen nečekal. K Budínu cestovali kameničtí s přáním změnit svou hrůzostrašnou bilanci z venkovních duelů, to se jim však vůbec nepodařilo. Rezerva Žirovnice si se svým rivalem pohrála, když ho potupila osmi góly. V domácím dresu zářil Martin Pokorný, autor čtyř branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Exhibice žirovnického béčka, do půle nastřílela hostům bůra

Kameničtí vlétli do zápasu tvrdě a do třinácté minuty inkasovali dvě žluté karty. Již v osmé minutě po centru úřadovala hlava velké posily domácích Romana Hřiba - 1:0. Domácí byli po celé utkání lepším, pohyblivějším a lépe kombinujícím týmem. V 19. minutě se poprvé trefil nejlepší střelec Pokorný - 2:0. Ve 23. minutě už to bylo 3:0, dělovka Pavla Doležala rozvlnila síť. Ve 30. minutě se prosadil hlavou nejnebezpečnější hráč hostů Strašík. Hráči Žirovnice se oklepali a nepřipustili drama, v 36. minutě se podruhé prosadil nezastavitelný Pokorný. Ve 45. minutě se radoval i zraněný Metlička, který dorazil do brány střelu Pokorného 5:1.

Rezerva Slovanu si z Budína odvezla těžký direkt

Po přestávce domácí na hřišti stále vládli a odměna přišla v 56. minutě, když Martin Pokorný dovršil hattrick. V 75. minutě zatáhl na pravé straně balon Pokorný a předložil ho před prázdnou bránu fantasticky hrajícímu Omastovi, který s přehledem zavěsil. O dvě minuty později se opět rozběhl Pokorný, který nedal v úniku brankáři šanci a upravil stav na 8:1. Kamenice hrozila jen ojediněle ze standartních situací. V utkání vynikali hlavně tři hráči Žirovnice - střelec Pokorný, s přehledem hrající posila stoper Roman Hřib a výborně bojující Jakub Omasta.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Pavel Rysl - obránce: Tento zápas se mi hodnotí celkem špatně. Za Kamenici jsem něco v 1.A třídě odkopal a určitě jsem klukům nepřál takový výsledek. Chci říct, že kluci Žirovnice hráli opravdu skvěle a patří všem ohromná pochvala za výkon . S vítěstvím jsem samozřejmě spokojený, ale raději bych viděl tenhle výsledek v jiném zápase než s Kamenicí.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
R. Hanzal [-] - P. Doležal [-] , Z. Musil [-] , P. Weith [-] , J. Metlička [-] (46. J. Mach [-] ) , R. Hřib [-] - M. Rušil [-] , L. Malý [-] (63. T. Severa [-] ) , O. Doležal [-] - M. Pokorný [-] (81. M. Tomšů [-] ) , J. Omasta [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - J. Pfaur [-] , D. Slabý [-] , L. Novák [-] - J. Houser [-] (39. J. Pavlas [-] ) , V. Kupka [-] , J. Strašík [-] , P. Macháček [-] , M. David [-] - P. Zdeněk [-] (15. P. Šiška [-] ) , D. Růžička [-] (37. O. Joza [-] )

ŽK: 5. P. Zdeněk , 13. D. Slabý , 57. P. Macháček .
Hráči zápasu: R. Hřib , M. Pokorný , J. Omasta - V. Kupka , J. Strašík .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SOSNOVEC Pavel (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.