2:1
(1:0)
60. Z. Musil
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby v Počátkách těsně pro domácí Spartak


Branky


0

V Počátkách se utkali dva tradiční rivalové, když domácí Spartak přivítal ve šlágru kola rezervu žirovnického Slavoje. Domácím po skvělém úvodu soutěže v minulých kolech jakoby došel dech, naopak žirovnická rezerva se před tímto zápasem vyhřívala na výborné bronzové pozici. Z vyrovnaného duelu nakonec vyšli vítězně Spartakovci, kteří po brankách zkušeného Kocourka a Wienera zvítězili poměrem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení kanonýr Kocourek

 V sousedském derby se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté přijeli do Počátek v kompletním složení a dělali si ambice na zisk všech bodů.  V prvním poločase byli častěji u míče hráči Žirovnice, ale šancí si vytvořili minimum. Naopak domácí šli už v 7. minutě do vedení, když si Vláďa Kocourek zpracoval míč, položil si brankáře a poprvé rozradostnil domácí fans. To bylo do přestávky vše, více toho pečlivé obrany ofenzivním šikům soupeře nedovolily.


Zdroj: http://pelhrimovsky.denik.cz/fotbal_region/lidr-ztratil-horni-cerekev-doma-remizovala-s-plackovem-pe15.html

 

Trefa Wienera zajistila Spartaku tři body

Po přestávce se i nadále hrál vyrovnaný zápas. Vyrovnání se hosté dočkali v 60. minutě, když se trefil žirovnický hračička Zdeněk Musil. Rezerva Slavoje se však z vyrovnání neradovala příliš dlouho. Nejprve žirovnické sice uchránila od inkasované branky tyč po Kocourkově penaltě, v 68.minutě se však domácí přece jen dočkali. Trestný kop Kocourka zastavilo břevno, ale Pavel Wiener stál ve správný čas na správném místě a dorazil míč do branky. Hosté se i přes svou snahu vyrovnání již nedočkali, a tak nakonec tři body získal domácí Spartak.



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice B
Martin Pokorný - hrající trenér: V Počátkách jsme nastoupili v plné sestavě, ale bohužel jsme prohráli. Myslím si, že zápasu by více slušela remíza. Domácí měli více štěstí, a tak tři body zůstaly v Počátkách.



Sestavy


TJ Spartak Počátky
A. Soukup [-] - D. Dedera [-] , P. Drechsler [-] , V. Kocourek [-] , P. Wiener [-] , M. Valeš [-] (90. V. Hanzálek [-] ) , D. Kopečný [-] (76. J. Vojta [-] ) , J. Doležal [-] , M. Tesař [-] , M. Pavlíček [-] , T. Pavlíček [-]

FC Slavoj Žirovnice B
R. Hanzal [-] - J. Omasta [-] , J. Kešner [-] (75. L. Malý [-] ) , P. Doležal [-] , L. Makovička [-] - P. Rysl [-] (41. J. Metlička [-] ) , M. Rušil [-] , M. Pokorný [-] , J. Kořínek [-] (45. T. Severa [-] ) - Z. Musil [-] , O. Doležal [-]

ŽK: 69. D. Dedera , 81. P. Drechsler - 86. M. Rušil .
Hráči zápasu: V. Kocourek - T. Severa , J. Metlička .
Místo: Počátky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - HALAS David (N), SOSNOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.