0:1
(0:0)
92. J. Mach (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žirovnice gólem z poslední minuty vyhrála v Jiřicích


Branky


92. J. Mach (p.)
0

Jiřické trápení nebere konce. V minulém kole sice Jiřice přivezly nečekaný bod z Počátek, v 8. kole Poutník ligy se však vše vrátilo do starých kolejí. Jiřice jsou zatím největším zklamáním soutěže, paradoxem je, že jediná jiřická výhra v sezoně přišla nad suverénem z Horní Cerekve. Utkání proti rezervě Žirovnice rozhodl jediný gól, který vstřelil z pokutového kopu hostující Jakub Mach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nepřinesl moc vyložených šancí a po většinu zápasu se hrálo mezi šestnáctkami. První velká šance hostí přišla ve 20.minutě, když L. Malý vybojoval balón u rohového praporku a předložil ho na velké vápno Pokornému, ten ale bránu netrefil. Za zmínku stojí opět střela Pokorného ze třiceti metrů, která skončila na tyči. To běžela třicátá minuta. V první půli si domácí žádnou šanci nevytvořili.

 

Začátkem druhé půle byli domácí aktivnější, ale bez gólových příležitostí. Jediná velká šance domácích přišla v 60. minute, když kopali přímý kop, ze kterého trefili tyč. Zápas se blížil ke konci a vypadalo to na dělbu bodů. V nastaveném čase se vydal do útoku Pokorný, který byl ve vápně sražen a byla nařízená penalta, kterou s přehledem proměnil Jakub Mach.



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice B
Martin Pokorný ( hrající trenér Žirovnice B): Do Jiřic jsme jeli ve slepené sestavě s jasným cílem bránit a hrát na brejky. Musím pochválit všechny hráče, protože zápas odjezdili po prdeli. Takže jsme se zápasem a výsledkem nadmíru spokojeni.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - A. Borovička [-] (65. M. Krankus [-] ) , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] - D. Vincenc [-] (65. F. Krejčí [-] ) - P. Příhoda [-] - T. Jůzl [-] , J. Hrůza [-] , M. Trnka [-] (65. L. Nesporý [-] ) , M. Jirků [-] , M. Novák [-]

FC Slavoj Žirovnice B
R. Hanzal [-] - M. Blažek [-] (40. T. Severa [-] ) , J. Kešner [-] , J. Mach [-] , J. Metlička [-] - V. Morava [-] , D. Buchta [-] , M. Pokorný [-] , L. Malý [-] - M. Tomšů [-] (61. A. Svoboda [-] ) , Z. Musil [-]

ŽK: 59. M. Tomšů , 62. M. Pokorný , 88. J. Kešner , 94. D. Buchta .
Hráči zápasu: R. Hanzal , M. Pokorný .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), SOSNOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.