0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov senzačně dobyl Budín


Branky


0

O překvapení kola se v Poutník lize postarali fotbalisté Střepiny Žirov. Poslední tým tabulky totiž zcela nečekaně vyhrál na hřišti žirovnického Slavoje. Střepina, jež měla v úvodních kolech nemilosrdný los a která se před sedmým kolem krčila se ziskem pouhých dvou bodů u dna tabulky, u Budína zvítězila zaslouženě. Domácím se zápas vůbec nepovedl, po zbytečném vyloučení Rysla navíc hráli téměř polovinu zápasu v deseti, takže hosté neměli s udržením cenného vítězství vážnější problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Žirova přijeli do Žirovnice patnáct minut před začátkem utkání, ve chvíli, kdy domácí končili předzápasovou rozcvičku. S hvizdem rozhodčího Staňka však hosté šli více za vítězstvím a byli pohyblivější než domácí Žirovnice. Poslední tým tabulky se ujal vedení v 7. minutě. Po sklepnutí Lubomíra Jonáše se trefil pod horní tyč veterán Křivan. I nadále byl Žirov nebezpečnější. Domácí hrozili především střelbou ze střední vzdálenosti. V bráně však stál dobře chytající Jaroslav Jonáš. 

Po změně stran přišel důležitý moment a sice surový faul Rysla na Moravu, který byl "oceněn" červenou kartou. Domácím však hra v oslabení jakoby vyhovovala a byli od té chvíle nebezpečnějším mužstvem. Druhý zlomový moment přišel v 65. minutě. Žirovnická rezerva vstřelila branku, která však nebyla uznána pro ofsajdové postavení hráče, který dorážel střelu do prázdné brány. O chvíli později Bělík vstřelil důležitou druhou branku, která domácí tým psychicky zlomila. Žirov od té chvíle na hřišti dominoval a první vítězství si již s přehledem pohlídal.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Martin Pokorný (hrající trenér Žirovnice B): Zápas se nám vůbec nepovedl. V tomto zápase jsme měli ziskat jednoznačně tři body, ale našim přístupem k utkání jsme na tři body neměli šanci dosáhnout. Mysleli jsme si, že když k nám přijede poslední tým tabulky, že nám výhra spadne do klína. Náš přístup byl moc laxní a soupeř si odvezl body zaslouženě.

TJ Střepina Žirov
Jonatan Hána (hráč Žirova): Vnímáme, že nás spousta lidí pasuje na tým, který bude hrát o sestup. Bodový zisk po odehraných pěti zápasech tomu možná nasvědčuje, ale je potřeba si uvědomit, že jsme měli extrémně těžký los (Horní Cerekev, Jiřice, Maraton, Obrataň, Počátky). Dnes jsme ukázali, že se s námi musí počítat, a že fotbal hrát umíme. Do zápasu jsme dali více bojovnosti než domácí a troufnu si říct, že jsme zaslouženě zvítězili. Zápas s přehledem odřídil rozhodčí Staněk, přesto, že v nervózním duelu bylo několik těžkých situací na posouzení.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
R. Hanzal [-] - J. Omasta [-] (69. L. Malý [-] ) , J. Metlička [-] (87. D. Buchta [-] ) , J. Mach [-] (46. T. Severa [-] ) , J. Kořínek [-] - P. Rysl [-] , M. Pokorný [-] , M. Rušil [-] , J. Kešner [-] (77. A. Svoboda [-] ) - Z. Musil [-] , O. Doležal [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] (91. J. Brož [-] ) , R. Bratrů [-] - L. Jonáš [-] , M. Bělík [-] , L. Morava [-] , J. Hána [-] - P. Křivan [-] - J. Nacházel [-] , V. Bendl [-]

ŽK: 31. M. Pokorný , 93. Z. Musil - 58. P. Křivan , 68. V. Bendl , 91. T. Haruda . ČK: 50. P. Rysl .
Hráči zápasu: R. Hanzal , M. Pokorný - J. Jonáš , V. Bendl .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: STANĚK Lukáš - SOSNOVEC Pavel (N), KUBÁT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.