Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Červené Řečici se po inzultaci asistenta rozhodčího zápas nedohrál


Branky


0

V Červené Řečici se nedělní odpoledne vůbec nepovedlo. Nejprve tam po zásahu míčem do hlavy musela vyjíždět záchranná služba pro jednoho z domácích diváků, dvacet minut před koncem zápasu se pak udála další nepříjemnost, když došlo k inzultaci hostujícího asistenta rozhodčího. Po tomto incidentu hlavní rozhodčí Tousek zápas předčasně ukončil. Utkání se tedy bude dohrávat u zeleného stolu. Dá se ale očekávat že zápas bude kontumován ve prospěch hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká přestřelka v úvodním dějství vyzněla lépe pro hosty ze Žirovnice

Zápas v Červené Řečici byl od začátku hodně zajímavý. Začátek patřil hostům. První gól přišel už v 8.minutě, kdy přízemním centrem z pravé strany našel Zdeněk Musil nepokrytého Ondřeje Doležala a ten z první umístil míč k tyči - 0:1 . O pár minut později přidali žirovničtí druhý gól. Zdeněk Musil šel sám na gólmana, při snaze o kličku byl však domácím brankářem P. Dýnkem faulován, což rozhodčí nenechal bez povšimnutí a nařídil pokutový kop, který se štěstím proměnil Pavel Rysl - 0:2. Pak přišla půlhodinová pauza, protože došlo k nepříjemné události, když musela přijet záchranná služba pro jednoho z fanoušků, který dostal balónem do hlavy. Po této pauze vstoupili na hřiště lépe domácí fotbalisté, kteří po faulu ve vápně kopali pokutový kop, který proměnil Filip Koštál. Domácí gólová radost trvala ale jen chvilinku, dvougólové vedení hostům vrátil hned vzápětí Ondřej Doležal. Gólová smršť ale stále nebrala konce. Ve 40.minutě našli domácí skulinu v hostující defenzivě a opět to bylo jen o gól, úspěšným střelcem byl Aleš Kníže. Ve 44.minutě udělal gólovou tečku za divokým prvním poločasem žirovnický útočník Martin Pokorný, který přízemní střelou k tyči stanovil skóre na 2:4.

Ostudný konec. Po inzultaci hostujícího asistenta rozhodčího zůstal zápas nedohrán

Druhý poločas začal šancí žirovnického Rušila, ta ale zůstala nevyužita. Až do 70.minuty se poté nic vážného nedělo, až přišla 72.minuta, kdy hráči domácich  po závaru ve vápně signalizovali gól, ale hlavní rozhodčí gól neviděl, a tak se šel poradit za žirovnickým pomezním Sosnovcem. Než hlavní rozhodčí k pomeznímu přišel, tak ho během toho napadl jeden z domacích fanoušků, který ho udeřil botou do hlavy. Poté navíc došlo ke strkanici mezi hráči obou týmů, načež rozhodčí Tousek zápas předčasně ukončil. Tento ostudný incident jistě bude mít pro domácí mužstvo nepříjemnou dohru. Červená Řečice zůstává tak stále bez bodového zisku.


Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
P. Dýnek [-] (46. T. Paťha [-] ) - F. Košťál [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , J. Popovič [-] - A. Kníže [-] , M. Kubánek [-] , D. Roubal [-] - Z. Káva [-] , O. Staněk [-] , J. Kysela [-]

FC Slavoj Žirovnice B
J. Golian [-] (46. M. Žižka [-] ) - J. Kešner [-] , P. Doležal [-] , J. Omasta [-] , J. Metlička [-] - O. Doležal [-] , R. Hanzal [-] , P. Rysl [-] , M. Rušil [-] - M. Pokorný [-] , Z. Musil [-]

ŽK: 10. P. Dýnek , 66. O. Staněk - 66. M. Rušil , 71. M. Pokorný .
Hráči zápasu: J. Kešner , O. Doležal .
Místo: Č. Řečice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.