2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov zůstal hoden své tradici, opět těsně vyhrál


Branky


0

Ačkoliv fotbalisté Sokola Čejov vládnou III. třídě, když zatím ztratili pouhé dva body po remíze v minulém kole s Želivem, jejich výhry se většinou nerodí lehce. Vyjímkou byl pouze duel proti rezervě Budíkova, která odjela z Čejova s šesti góly, jinak čejovské výhry jsou utrápené. I v 10. kole kladl soupeř z Nového Rychnova Čejovu tuhý odpor, domácí však nakonec nezaváhali a po výhře v poměru 2:0 se stále drží na vedoucí pozici soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli s defenzivní taktikou a domácí se nedokázali se svou hrou plnou nepřesností prosadit, i když měli po celý první poločas převahu. Až v poslední minutě prvního poločasu po přímém kopu Luďka Tománka nekompromisně hlavou vstřelil první branku domácích kapitán Jan Semrád.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a jejich tlak vyústil v další branku, kdy po dalším přímém kopu Luďka Tománka opět hlavou zavěsil Lukáš Kratochvíl. Domácí se dostali ještě do několika šancí, ale nedokázali je již využít. Hosté se ke konci zápasu snažili o zkorigování výsledku, ale domácí obrana pracovala bezchybně a k žádné vážnější šanci hosty nepustila.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - L. Moravec [-] (72. O. Doležal [-] ) , L. Kratochvíl [-] , T. Pech [-] (83. L. Jech [-] ) , P. Pech [-] , M. Křípal [-] (46. J. Hložek [-] ) , P. Nápravník [-] , L. Tománek [-] , J. Svoboda [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-]

TJ Start Nový Rychnov B
J. Nepraš [-] - O. Loskot [-] , T. Štětka [-] , P. Slavík [-] , P. Barták [-] - M. Nguyen [-] , V. Březina [-] , M. Havel [-] , M. Čech [-] - M. Loskot [-] , B. Pavelka [-]

ŽK: 23. P. Nápravník , 46. J. Semrád , 54. L. Tománek , 74. O. Doležal - 6. M. Loskot , 59. M. Čech , 79. P. Barták .
Místo: Čejov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: SLIŽ Emil - SVOBODA Bohumil (N), ŠLECHTA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.