4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jednoznačnou záležitostí domácího Želiva


Branky


28. M. Kopecký (p.) , 37. R. Dolejš , 54. R. Dolejš , 68. M. Němec
0

Před stovkou diváků se v rámci 10. kola III. třídy Pelhřimovska střetli dva tradiční rivalové. Domácí Želiv přivítal sousední Petrovice. Už pohled do tabulky signalizoval, jak by zápas měl dopadnou a papírové předpoklady se na želivském hřišti potvrdily. Želiv utkání ovládl, získal po zásluze tři body a i nadále se hřeje na krásném druhém místě třetitřídní tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želiv musel střídat kapitána L. Radila, přesto první půli ovládl

Nedělní šlágr Želiv vs. Petrovice se proměnil v jednostrannou záležitost domácích. V první půli se hned ze začátku ošklivě zranil domácíkapitán Lukáš Radil a jeho zranění bylo natolik vážné, že musel vystřídat a svou pásku předal Zdeňkovi Humešovi, který se jako náhradní kapitán výborně postaral o hru týmu. V první půli Želiv kopal dvě penalty, ale první ke které se postavil Aleš Hora byla spíše zakopnutá, protože laxně vystřelil a pro gólmana Petrovic to byla lahůdka. Druhá penalta už byla pro domácí přínosem a míč do brány uklidil želivský "Beckham" Michal Kopecký. Druhý gól vstřelil Radek Dolejš, který si naběhnul na načechraný balón do vápna a hlavou s pomocí levé tyče uklidil míč do sítě. 

I po přestávce se hrálo podle želivských not

Druhou půli se hrálo převážně na polovině Petrovic. Želiv ostřeloval gólmana Petrovic z každého úhlu, ale pořád se nemohl gólově prosadit, až v 54. minutě si pro odražený balón doběhl Radek Dolejš a přidal do sbírky svůj druhý gól zápasu a stal se díky své bojovnosti želivským hráčem zápasu. Gól dal i Martin Němec, který po vyražení gólmana doklepl balón do sítě svou nedominantní pravou nohou a výsledek 4:0 už Petrovice něměly šanci otočit. Želiv si čtyř gólové vedení udržel až do konce zápasu a želivský gólman Pavel Sedlák si mohl zapsat svou první nulu v sezóně. Želiv si po zápasu s Petrovicemi stále drží druhé místo v tabulce a má náskok 4 bodů před třetí rezervou Černovic. 



Sestavy


TJ Sokol Želiv
P. Sedlák [-] - M. Němec [-] (74. J. Bloudek [-] ) , J. Radil [-] (76. T. Bejda [-] ) , L. Stibůrek [-] (83. J. Peknik [-] ) , L. Radil [-] , M. Kopecký [-] , Z. Humeš [-] , J. Špinar [-] , A. Hora [-] , P. Novák [-] , R. Dolejš [-]

Vysočina Petrovice
M. Kytka [-] - V. Klofáč [-] (54. J. Folejtar [-] ) , L. Příhonský [-] , F. Krpálek [-] , J. Kloc [-] (82. V. Krpálek [-] ) , B. Kubát [-] , V. Zach [-] , L. Peterka [-] , J. Kameš [-] , P. Kočička [-] , J. Dus [-]

ŽK: 39. J. Špinar , 58. Z. Humeš , 80. A. Hora - 80. J. Kameš .
Hráči zápasu: R. Dolejš - M. Kytka .
Místo: Želiv. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROKŠ Jiří - KRATOCHVÍL Jan (N), FOLEJTAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.