P. Jůn 18.
Š. Paclík 50.
M. Mazanec 75. (p.)
3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledný zápas rezervních týmů vyzněl lépe pro Černovice


Branky


18. P. Jůn , 50. Š. Paclík , 75. M. Mazanec (p.) - 6. J. Prokop , 27. M. Páša
0

Do Černovic v 9. kole III. třídy zamířila rezerva Budíkova. V obou týmech hraje dost zkušených a technicky dobře vybavených hráčů, a tak se hrál kvalitní a dramatický zápas. O majiteli tří bodů rozhodl patnáct minut před koncem proměněným pokutovým kopem domácí veterán Milan Mazanec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Černovicích se hrál pohledný zápas, ve kterém šla do vedení v 6. minutě rezerva Budíkova, když po neodmávané ofsajdové situaci hostujícím asistentem sudího a následných zmatcích v domácí obraně vstřelil branku Jiří Prokop. Černovice vyrovnaly v 18. minutě po nádherném nákopu za hostující obranu V. Nováka, který chladnokrevně proměnil Pavel Jůn. Za dalších deset minut se měnilo opět skóre a opět šli do vedení hosté. Pěkný centr z pravé strany proměnil v gól hlavou M. Páša.

 

Druhá půle začala tlakem Černovic, což neslo i gólové ovoce, v 50. minutě vyrovnával po závaru před brankou domácí Šimon Paclík. Rozuzlení zápasu přišlo v 75. minutě, když byl v hostující šetnáctce sražen Šimon Paclík a nařízenou penaltu proměnil zkušený Milan Mazanec. Tři body tak po dobrém výkonu brala nakonec rezerva Černovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice B
David Studený - vedoucí mužstva: Pohledné utkání z obou stran. My jsme hráli kombinačně, hosté se spoléhali na brejky. Až začneme proměňovat více šancí, budou pro nás zápasy klidnější.




Sestavy


TJ Sokol Černovice B
J. Pekař [-] - P. Mach [-] , V. Novák [-] , T. Hlásek [-] (26. J. Jonák [-] ) , V. Hůlka [-] - J. Vlach [-] , J. Filípek [-] (86. J. Pěnka [-] ) , P. Jůn [-] - J. Řezáč [-] (46. M. Mazanec [-] ) , M. Tille [-] (76. M. Paďourek [-] ) , Š. Paclík [-]

TJ Rovnost Budíkov B
M. Havel [-] - J. Prokop [-] , M. Vodrážka [-] , J. Vostřejž [-] - M. Bárta [-] , M. Kovář [-] , T. Šeda [-] , J. Novák [-] - M. Zet [-] , M. Páša [-] , E. Novák [-] (46. Z. Bleha [-] )

ŽK: 89. J. Pěnka - 88. M. Vodrážka .
Hráči zápasu: P. Mach , J. Filípek - M. Havel .
Místo: Černovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - VOŠAHLÍK Karel (N), HAVEL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.