Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky doma podlehly Hartvíkovicím


Branky


0

Nejlépe střílející tým Okresního přeboru zajížděl v sobotu odpoledne na hříště béčka Okříšek. Domácí chtěli navázat na dobré výsledky a stoupající formu z posledních zápasů, ale Hartvíkovice potvrdily roli favorita a ovládly přestřelku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divočina v první půli

Jak už tomu v zápasech Hartvíkovic bývá, většinou jsou k vidění gólové hody a jinak tomu nebylo ani s Okříškama. Hned v 1. minutě šel po odkopu sám na bránu Jakub Sýkora, který potvrdil střeleckou formu hned ve své první šanci - 0:1. Domácí mohli chvíli poté vyrovnat, ale Brabec centr z levé strany neproměnil v gól. O chvíli později měl útočné choutky stoper Hartvíkovic Milan Sýkora, na polovině soupeře si narazil míč s Davidem Kopuletým, dostal se do vápna, kde ho podkopl brnkář domácích Ondřej Syrový a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu si vzal na starost David Kopuletý a bezpečně proměnil - 0:2. Chvíli na to nacentroval do vápna Záviška a Martin Kopuletý zvýšil na rozdíl tří branek a odstartoval gólovou smršť hostů. O tři minuty později sebral domácím obráncům balón poslední dobou nezastavitelný Jakub Sýkora, nacentroval prudký centr před bránu, kde si ho srazil do vlastní brány nešťastně domácí obránce - 0:4. Ve 39. minutě korunoval pětibrankový příděl Martin Kopuletý, který dostal nahrávku do prázdné brány od nesobeckého Sýkory a domácí byli zralí na ručník - 0:5. Ve 41. minutě ale ještě korigoval výsledek Jan Brabec po špatném odkopu hostující obrany a minutu před koncem prvního poločasu snížil na 2:5 Ivo Večeřa.

 

 

 

Hosty ke konci podržel Chalupa

Ve druhé půli se střídaly šance na obou stranách a obě obrany jakoby uspořádaly den otevřených dveří. Velkou šanci měl David Kopuletý, ale nahrávku od bráchy Martina poslal vysoko nad. Chvíli poté vyběhl Milan Sýkora na další ze svých útočných aktivit, obešel gólmana, z úhlu nahrával pod sebe na Martina Kopuletého, který ale ve stoprocentní šanci selhal. Další šanci Hartvíkovic měl ještě Jakub Sýkora, ale víc gólů se Hartvíkovicím v tomto zápase už vstřelit nepodařilo. Domácím se podařilo ještě v 70. minutě snížit, když se po centru z levé strany prosadil opět Jan Brabec a deset minut před koncem mohli zápas ještě zdramatizovat. Okříšky totiž začaly ke konci zápasu pěkně kousat a v 81. minutě měli možnost snížit na rozdíl jediného gólu z penalty. Brankář Chalupa ale penaltu výborným zákrokem chytil a definitivně tak rozhodl o výhře Hartvíkovic - 5:3. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Vedli jsme 5:0 a měli zápas jednoznačně po kontrolou. Pak jsme si ale nechali dát nepochopitelně góly po vlastních chybách a na konci se ještě strachovali o výsledek. Naštěstí nás podržel brankář Chalupa.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - R. Dokulil [-] , T. Dočkal [-] (46. R. Salát [-] ) , M. Večeřa [-] , M. Kšír [-] - R. Ryšavý [-] (73. M. Holešínský [-] ) , J. Ježek [-] , K. Vostal [-] , D. Malý [-] - I. Večeřa [-] , J. Brabec [-] -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Sýkora [-] , J. Melkes [-] (73. V. Rous [-] ) - D. Kopuletý [-] (76. J. Křehlík [-] ) , M. Záviška [-] (66. D. Outulný [-] ) , M. Kopuletý [-] (81. R. Hadraba [-] ) , M. Melkes [-] , M. Outulný [-] (49. M. Malý [-] ) , D. Horký [-] - M. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-]

ŽK: 24. O. Syrový , 84. R. Salát - 45. M. Záviška , 76. M. Outulný , 84. D. Outulný .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - KUBA Lukáš, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.