Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť deklasovala Přibyslavice


Branky


0

Přibyslavice hostily v rámci 11. kola na svém stadionu rezervu Náměště. Domácí se trápí a výsledky z posledních kol je dostaly až na samé dno tabulky. Hosté z Náměště přijeli s jasným cílem napravit blamáž z minulého kola, kdy doma podlehly vysoko Rudíkovu. Utkání mělo jednoznačný průběh a Náměšť si spravila chuť vysokou výhrou 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl po dvaceti minutách hry

Prakticky celý zápas byl obraz hry stejný. Hosté jednoznačně dominovali a zápas ovládli od první do devadesáté minuty. Gólový účet odstartoval ve 22. minutě Tomáš Franěk, který využil přihrávku pod sebe od Eliáše a zpoza vápna prostřelil vš, co mu stálo v cestě. O miutu později se řítil Eliáš sám na bránu a střelou podél Svobody rozvlnil síť - 0:2. Hosté mohli dát v prvním poločase mnohem více gólů, ale v samostatných nájezdech si Jonák, Bukáček i Veselý několikrát vylámali zuby na dobře chytajícím Svobodovi. V poločase byl tedy výsledek příznivější pro Náměšť.

 

 

 

Ve druhém poločase hosté přidali další zásahy

Ve druhé půli opět dominovali hosté a hned 4 minuty po příchodu z kabin zvýšil na 0:3 Kopuletý, který napřáhl z 30ti metrů a míč zaplul za záda domácího brankáře. Psala se 68. minuta a fotbalisté Náměště si ze svých soupeřů udělali doslova tréninkové kužele. Několikrát už mohli akci zakončit, ale ještě to šperkovali až to utnul Eliáš a zvýšil na 0:4. Náměšť přidala v rozmezí tří minut ještě další dvě trefy a zasadila tak definitivně hřebíček do rakve domácím fotbalistům. Nejprve se v 71. minutě prosadil Musil, který nájezd zakončil střelou mezi nohy a následně technickou střelou vymetl šibenici Martin Křivánek. Náměšť se tak dokázala velmi dobře oklepat z ostudného výkonu z minulého týdne a nadělila posledním Přibyslavicím šestku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Radek Jež - trenér: Ohlasy připravujeme..

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér: Nevím čím to je, že minulý týden dostaneme výprask a hned další víkend předvedeme tak dobrý výkon. Asi záleží, jak se kluci vyspí. Zápas nám opravdu vyšel a mohli jsme vyhrát i víc, kdybychom proměnili nějaké další nájezdy.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
K. Svoboda [-] - V. Carda [-] , M. Čejka [-] , J. Karafiát [-] (46. L. Matějek [-] ) , J. Skrobikowski [-] , J. Kolman [-] - A. Palát [-] , R. Jež [-] (58. R. John [-] ) , I. Samek [-] - P. Petz [-] (69. Z. Štveráček [-] ) , R. Hruška [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Musil [-] , M. Bukáček [-] , J. Eliáš [-] , P. Blažek [-] , T. Franěk [-] (49. M. Křivánek [-] ) , Z. Jonák [-] (64. R. Juřena [-] ) , V. Kopuletý [-] , M. Veselý [-] , L. Vrba [-] , B. Nekuda [-] (55. M. Anna [-] )

ŽK: 35. V. Kopuletý , 40. L. Vrba , 62. P. Blažek .
Hráči zápasu: Z. Jonák , J. Eliáš .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Michal - CARDA Ludvík, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.