2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky gólem v závěru vyhrály derby s Přibyslavicemi


Branky


0

19 let. Tak dlouho se čekalo na duel dvou rivalů Okříšek a Přibyslavic. Jak už tomu tak v derby bývá, zápas neměl favorita a padlo i hodně karet. Domácí nakonec byli tím šťastnějším mužstvem, díky trefě Večeři z 87. minuty a poslali hosty domů s prázdnou a minimálně do příštího víkendu s nepříjemným pohledem na tabulku, kde se nyní nacházejí na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme..



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - M. Kšír [-] , R. Ryšavý [-] , I. Večeřa [-] , M. Zeman [-] (44. K. Vostal [-] ) , J. Jeřábek [-] - P. Dubský [-] , D. Malý [-] , J. Ježek [-] (46. R. Dokulil [-] ) - J. Brabec [-] , M. Večeřa [-] (89. R. Salát [-] ) -

TJ Sokol Přibyslavice
P. Kadlec [-] - J. Karafiát [-] , J. Skrobikowski [-] , J. Kolman [-] , V. Carda [-] - L. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (18. M. Karafiát [-] ) , R. Jež [-] (72. R. John [-] ) , A. Palát [-] - R. Hruška [-] , P. Petz [-]

ŽK: 36. R. Ryšavý , 83. I. Večeřa , 88. P. Dubský - 39. P. Petz , 51. A. Palát , 54. M. Karafiát , 64. J. Kolman , 65. J. Karafiát . ČK: 58. M. Karafiát .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.