3:1
(2:1)
31. T. Vrbka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko doma porazilo Jakubov


Branky


28. M. Liška , 38. J. Anděl , 65. J. Kříž - 31. T. Vrbka
0

V 10. kole se na hřišti Jemnicka představil v neděli odpoledne Družstevník Jakubov. Domácí sice minulé kolo prohráli, ale svými výkony v předešlých utkáních ukázali, že se zvedají a nechtějí hrát o sestup. Hosté v posledních zápasech také nemají špatnou formu, především díky výhře nad druhými Třebelovicemi. Jemnicko ale Jakubovu nedovolilo odvézt si z jeho hřiště nějaké body a svého protivníka porazilo 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vsadily na bojovnost

Od první minuty byl na jemnickém trávníku k vidění bojovný fotbal. Ani jeden tým si nedokázal vytvořit větší územní převahu a hra se spíše přelévala ze strany na stranu. Gólový účet utkání otevřeli domácí. Po závaru před brankou Jakubova se nejlépe zorientoval Liška a dopravil míč do sítě - 1:0. Družstevníku ale netrvala odpověď dlouho a přispěchali s ní o tři minuty později. Zaváhání domácí obrany perfektně využil Tomáš Vrbka a ranou z 16ti metrů překonal pavla Růžičku. Na obou týmech byla vidět snaha strhnout zápas na svoji stranu. Lépe se to podařilo domácím, kteří šli ještě před odchodem do kabin do vedení. Andělovu ránu z dvaceti metrů Klíma nedokázal chytit a hráči Jemnicka mohli odcházet do kabin spokojenější. 

 

Nervózní závěr

Druhý poločas se obraz hry nezměnil a hra byla opět vyrovnaná. Diváci mohli vidět spoustu pohledných akcí, ale ani jeden tým nezdobila kvalitní finální fáze. Všechny naděje hostů na nějaký zvrat utnul v 65. minutě střídající Jan Kříž, když dorazil míč do prázdné brány po skrumáži ve vápně Miroslava Klímy a bylo hotovo. Hosté z Jakubova byli dopředu nebezpeční a snažili se o rychlý přechod do útoku, ale jejich snaha už k žádnému gólu nevedla. Kaňkou na pěkném zápase je akorát hektický závěr, kdy se nejprve nechal vykartovat Pavela a následně dostal červenou kartu trenér Jakubova Martin Večeřa. Jemnicko porazilo Jakubov 3:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér 1.FC Jemnicko B: Věděli jsme, že nás čeká těžký a kvalitní soupeř, což se taky potvrdilo. Celý zápas byl vyrovnaný a my měli šťěstí, že jsme dali víc gólů. Škoda ještě těch šancí co jsme měli, řešili jsme to moc zbrkle.

Družstevník Jakubov
Martin Večeřa - trenér Družstevník Jakubov: Ohlasy připravujeme..



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (46. J. Kříž [-] ) , M. Liška [-] (67. L. Chalupa [-] ) , P. Nevrkla [-] , M. Hošek [-] , M. Sevelda [-] , M. Axman [-] (80. J. Kopr [-] ) , J. Křivánek [-] , R. Komenda [-] , D. Smetana [-] (87. M. Polák [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - A. Pacas [-] , J. Urbánek [-] , R. Kafka [-] - T. Veselský [-] , T. Kosmák [-] , M. Stehlík [-] - T. Vrbka [-] (59. M. Pavela [-] ) - P. Dvořák [-] , M. Dunkler [-] , M. Dunkler [-]

ŽK: 54. J. Anděl , 84. J. Kopr - 27. T. Veselský , 63. M. Dunkler , 75. M. Pavela , 77. A. Pacas . ČK: M. Večeřa , 77. M. Pavela .
Hráči zápasu: J. Křivánek , J. Anděl .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - CABADAJ Luboš, PIKART David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.