2:1
(2:1)
20. M. Máca
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma zdolal druhé Třebelovice


Branky


31. T. Vrbka , 32. T. Kosmák - 20. M. Máca
0

Druhý tým tabulky Třebelovice se v rámci 8. kola představily na hřišti Jakubova. Domácí nezískali z posledních tří zápasů ani bod a na utnutí špatné bilance je nečekal lehký soupeř. Hosté byli před zápasem v patách suverénnímu Studenci pouze o dva body a do Jakubova si přijeli pro výhru. Po dvaceti minutách šli do vedení, ovšem domácí po půl hodině hry během dvou minut zápas otočili a dali Třebelovicím poprvé v této sezóně ochutnat hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvou minut domácí otočili

Hosté do utkání vstupovali jako favorit a od první minuty to bylo vidět. Od začátku více drželi balón a hrálo se převážně na polovině Jakubova. Na první gól se čekalo do dvacáté minuty. Navara poslal ze středu hřiště přihrávku na Marka Mácu, který se kolem pravého obránce dostal do úniku a samostatný nájezd vyřešil obstřelem na zadní tyč - 0:1. Domácí se z toho oklepali a začali hrát aktivněji. Ve 31. minutě se dostal centr z pravé strany k Vrbkovi, kterého nechali hostující obránci vystřelit a jeho střela zaplula za záda Nesiby - 1:1. Hned o minutu později se Jakubov rodoval znovu. Hostující Nesiba se díky dvěma zákrokům dostal dál od brány, čehož si všiml Tomáš Kosmák a šikovně obloučkem dopravil míč do brány - 2:1.

Vyrovnaná druhá půle

Druhý poločas se hra vyrovnala a diváci už moc šancí neviděli. Třebelovice se hrou na tři útočníky pokoušely nepříznivý stav otočit, ale chyběl větší klid v koncovce, který je zdobil v předchozích utkáních a větší šanci si už nevytvořily. Byl to spíše Jakubov, který měl šance utkání definitivně rozhodnout, když mohl chodit do otevřené obrany, ale žádnou akci nedotáhl do konce a nakonec se radoval z výhry 2:1. 



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Martin Večeřa - trenér Družstevník Jakubov: Začátek se pro nás nevyvíjel dobře, ale dokázali jsme to otočit. Výhry s druhým týmem tabulky si ceníme a snad tahle budeme pokračovat i nadále.

TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér TJ Třebelovice: První prohra nás samozřejmě mrzí. Vedli jsme 1:0 a zápas měli ve svých rukou. Někdy jsme ale prohrát museli a teď nám nezbývá nic jiného, než se z toho ponaučit a jít dál.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Urbánek [-] , J. Vrbka [-] (85. J. Dostál [-] ) , R. Kafka [-] - P. Dvořák [-] (89. P. Ježek [-] ) , M. Stehlík [-] , T. Vrbka [-] (71. M. Dunkler [-] ) , T. Veselský [-] - T. Kosmák [-] , M. Pavela [-] - M. Dunkler [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Čurda [-] , J. Čurda [-] , V. Kotačka [-] , S. Michal [-] , M. Sláma [-] - M. Máca [-] , J. Jurka [-] , D. Janíček [-] - K. Kapko [-] (84. P. Sedlák [-] ) , O. Navara [-]

ŽK: 77. T. Veselský , 80. R. Kafka , 82. M. Pavela - 34. O. Navara , 55. S. Michal , 61. V. Kotačka , 68. M. Čurda , 81. M. Máca .
Hráči zápasu: T. Kosmák , T. Vrbka .
Místo: Jakubov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - ZSIHOVICS Tomáš, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.