Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset gólů, hattrick Budi, dva góly Pacase - diváci měli v Jakubově o zábavu postaráno


Branky


4. T. Veselský , 24. M. Stehlík , 33. A. Pacas , 76. A. Pacas - 6. M. Sova , 26. D. Lojka , 36. J. Šimek , 47. M. Buďa , 62. M. Buďa , 87. M. Buďa
0

Nevídanou přestřelku nabídl nedělní duel mezi Jakubovem a Blatnicí. Oba týmy do zápasu vstupovaly v dobré herní pohodě. Domácí prožívají v celku dobrý start do sezóny a s deseti body se pohybují ve středu tabulky. Hosté na tom před zápasem byli jenom o dva body hůř, a proto se dal čekat otevřený fotbal. Ten také k vidění byl a diváci si opravdu přišli na své, protože deset gólů se v jednom zápase nevidí každý den. Blýskl se především Miroslav Buďa, autor prvního hattricku v tomto ročníku a Aleš Pacas, který si připsal dvě trefy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - R. Kafka [-] , J. Forman [-] , J. Urbánek [-] (58. J. Vrbka [-] ) - R. Říha [-] , T. Kosmák [-] (67. M. Pavela [-] ) - T. Vrbka [-] - M. Stehlík [-] , T. Veselský [-] (70. M. Dunkler [-] ) , P. Dvořák [-] (73. M. Dunkler [-] ) , A. Pacas [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Buďa [-] , M. Foltýn [-] , L. Tomšíček [-] , M. Karásek [-] - M. Šabatka [-] , D. Lojka [-] (32. J. Chrásta [-] ) , J. Trnka [-] , T. Cech [-] - J. Šimek [-] , M. Sova [-] (83. R. Dušek [-] )

ŽK: 48. A. Pacas , 67. T. Veselský , 75. M. Dunkler , 84. J. Forman .
Hráči zápasu: A. Pacas - M. Buďa , J. Šimek .
Místo: Jakubov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOVÁŘ Antonín - VÍDENSKÝ Bohumil, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.