2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vyhrály větrnou loterii


Branky


0

Po třech nevyhraných zápasech, Myslibořice opět zabraly a zvítězily nad Rouchovany nejtěsnějším výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybojovali dvougólový náskok

V posledním domácím zápase podzimu hostily sedmé Myslibořice na svém hřišti sousedy v tabulce šesté Rouchovany. Rouchovany přicestovaly k utkání bez svých opor, které se potýkají se zdravotními problémy a tak sledovaly utkání pouze ze zámezí. Naopak Myslibořicím se do základní sestavy vrátil Milan Pevný, Michal Šoustal, Ondřej Pekárek, Vojtěch Mrňa a na hřišti to bylo okamžitě znát. Hosté vyhráli los, ale zvolili si stranu proti větru. Myslibořice nabídly hned z úvodního výkopu šanci Rouchovanům, ti z tohoto zaváhání byli stejně překvapení jako všichni přihlížející a Hynek Svoboda hasil celou situaci. Poté už převzali iniciativu domácí a v 17. minutě se po nadýchaném centru Vojtěcha Mrně prosadil hlavičkou na vzdálenější tyč Bohumil Mencák 1:0. Myslibořice dál ohrožovaly Škarabelovu bránu, velice blízko gólu byl Milan Pevný, po odraženém míči však mířil z penaltového puntíku vedle. S přímými kopy neměl Lubomír Škarabela sebevětší problém, protože nenacházely cíl. Největší šanci Rouchovan zahodil mladík Marcel Fiala, když z malého vápna odmítl vyrovnání. A jak už to bývá, "nedáš, dostaneš", v 34. minutě se po rohovém kopu Jakuba Horáka k míči dostal důrazný Tomáš Kratochvíl a prostřelil padajícího brankáře 2:0. Navýšit skóre mohl Bohumil Mencák, který si poradil s obranou, ale se střelou si věděl rady brankář a s dorážkou si Rouchovanská obrana poradila a tak se šlo do kabin za  dvoubrankového vedení Myslibořic.

 

Vítr pomohl hostům pouze ke snížení

Obrázek hry zůstával stejný i v druhém poločase. Myslibořice ohrožovaly branku dlouhými vhazováními, ale to k brance nevedlo, vysoký brankář si míče sbíral jako hrušky. Rouchovany ve druhém poločase využívaly povětrnostních podmínek a snažily se míči za obranu vysílat své spoluhráče do brejku. To se jim jednou povedlo a dokonce z toho i vstřelili i gól, ten však nemohl být uznaný pro postavení mimo hru. Po kličkované Jakuba Horáka v pokutovém území se k dorážce dostal nejprve Michal Vítek a poté Zdeněk Hort, ani jeden však nedokázal protlačit míč do brány. Diváci přece jen viděli ještě jednu branku a to v podání Robina Havelky, který si v 87. minutě povodil tři obránce a pak krásnou střelou na zadní tyčku snížil na 2:1. Na více se už hosté nezmohli, neboť se neúprosně blížil konec utkání. Hlavní rozhodčí Jaroslav Neumann nastavil jednu minutu a poté ukončil zápas. Myslibořice si tak udržely domácí neporazitelnost a v tabulce si vyměnily místo právě s Rouchovanami.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, trenér: První poločas jsme hráli po větru a kromě dvou gólů jsme spálili asi osm tutovek. Jinak to byl dobrý zápas a konečně se nám zase podařilo vyhrát.

1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér: Po špatném prvním poločasu a nepřesvědčivém výkonu jsme nechali body v Myslibořicích. Hráli jsme pouze posledních 10 minut a ty nám na vyrovnání nestačili. Myslibořičtí měli více šancí a vítězství si pohlídali. Při silném větru jsme zvolili špatnou taktiku, která se nám vymstila.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , M. Čapoun [-] (81. T. Palát [-] ) , H. Svoboda [-] , M. Šoustal [-] - O. Pekárek [-] , J. Horák [-] , V. Mrňa [-] , M. Pevný [-] (73. M. Vítek [-] ) - A. Pekárek [-] (66. T. Krajčo [-] ) , B. Mencák [-] (84. Z. Hort [-] )

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , L. Ludvík [-] , R. Škarabela [-] , D. Fiala [-] - R. Havelka [-] , D. Křístek [-] , P. Vala [-] , S. David [-] - P. Pachr [-] , M. Fiala [-]

ŽK: 49. A. Pekárek - 32. M. Fiala , 66. L. Ludvík .
Hráči zápasu: J. Horák , O. Pekárek - R. Havelka .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.