Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice porazily vysoko oslabené Myslibořice


Branky


0

Vedoucí tým z Třebenic opět zvládl úlohu favorita a hlavně díky druhému poločasu porazil vysoko tým z Myslibořic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedení neudrželi

Do zápasu vstoupili lépe hostující hráči, kteří se ujali vedení v 11. minutě. Při zahrávání přímého kopu byli domácí v malém vápně velice nedůrazní, odražený míč se dostal k debutujícímu Michalu Vítkovi, který jej uklidil do sítě 0:1. Branka však Třebenice nedostala do kolen, ale naopak přidali na obrátkách a začali  být aktivnější. V probíhající 22. minutě poslal pěkný centr ze strany hřiště Vlastimil Fiala , který směřoval na branku a nikým netečován skončil kupodivu všech hráču v síti soupeře 1:1. Potom ve 37. minutě hostům nevyšel ofsajd systém, který zůročil Svoboda Ladislav, když postupoval sám na braku hostů a zvýšil na 2:1.Následně domácí ještě v prvním poločase nevyužili dvě vyložené šance. Do kabin šli tedy s jednobrankovým vedením. 

Třebenicím to v druhé půlce padalo

Po přestávce domácí přidalí na obrátkách. Z jejich strany se po celou druhou polovinu hrál kompaktní, kolektivní a snad i líbivý fotbal. Což také zúročili ve vstřelení dalších pěti branek. Nejprve v probíhající 57. minutě se ve velkém vápně uvolnil Bárta a nezjištnou přihrávkou našel v malém vápně volného Pavla Vrbku, který zvýšil 3:1 . Poté měli domácí dvě velké šance, kdy Smílek v 60. minutě z malého vápna netrefil branku a hned za dvě minuty na to šel Kamil Řezáč sám na brankáře kterého neprostřelil. V 64. minutě byl ve velkém vápně faulován Pavel Smílek a byla nařízená penalta, kterou proměnil Ladislav Svoboda na 4:1. Dále v 77. minutě Vrbka ze středu hřiště poslal přihrávku mezi domácí obránce, na kterou si naběhl Tomáš Ondráček, všem utekl a s přehledem vsítil pátou branku 5:1. V 88. minutě zvišil na 6:1 střídajicí Miroslav Furiš.  Na konečných 7:1 v 90. minutě upravil Tomáš Ondráček po samostatném úniku, kdy udělal brankaři kličku a do prázdné brany zavěsil. 



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Vzhledem k průběhu utkání je zisk tří bodů z tohoto utkání zasloužený.

TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč Myslibořic: Na zápas jsme odjížděli prakticky v jedenácti lidech. V prvním poločase jsme byli ze začátku herně lepší. Dokud nám stačili síly, hráli jsme vyrovnanou partii. Ve druhém poločase nás už domácí válcovali. Děkuji všem klukům za bojovný výkon.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - J. Jaroš [-] , J. Fiala [-] , M. Ondráček [-] (71. R. Kunce [-] ) , V. Fiala [-] - L. Svoboda [-] , K. Řezáč [-] , J. Bárta [-] (69. M. Furiš [-] ) , P. Smilek [-] (78. M. Ondráček [-] ) - P. Vrbka [-] , T. Ondráček [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - M. Čapoun [-] , T. Palát [-] , H. Svoboda [-] , T. Kratochvíl [-] - J. Horák [-] , T. Krajčo [-] , P. Kocáb [-] , M. Vítek [-] - B. Mencák [-] (74. P. Nováček [-] ) , A. Pekárek [-]

ŽK: 15. T. Ondráček , 71. M. Ondráček - 64. T. Palát .
Hráči zápasu: T. Ondráček - T. Kratochvíl , M. Vítek .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.