1:1
(0:1)
40. M. Široký (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice uhrály bod v devíti


Branky


62. O. Pekárek - 40. M. Široký (p.)
0

Fotbalisté Kralic dokázali udržet v Myslibořicích remízu, ikdyž poslední půlhodinu dohrávali pouze v devíti lidech!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli proměněnou penaltou do vedení

K dalšímu utkání do Myslibořic přijely Kralice n/O. FC Kralice n/O, nováček soutěže, který loni slavil postup ze IV. třídy, doposud nastřílel jako druhý tým nejméně branek a stejně tak nejvíce inkasoval. Myslibořice v domácím prostředí zatím neporaženi, tak byly rozdány karty před zápasem. Úvod utkání patřil domácím, těm ovšem chyběla finální fáze. Do dobré šance se dostal domácí útočník Bohumil Mencák, branku však netrefil. O Chvíli později si celou situaci vyzkoušel znovu, poradil si s obráncem, střela skončila v síti, ale v té za Rousovou brankou. Do vedení mohli jít hosté, zpětnou přihrávku však hostující hráč netrefil ideálně a ve vyložené šanci selhal. Myslibořice měly k dispozici několik dlouhých vhazování a rohových kopů, ze kterých nevytěžily nic. Po jednom rohu přihrával před prázdnou branku Michal Šoustal, na zadní tyčce však nebyl nikdo, kdo by míč doklepl do opuštěné branky. Domácí s myšlenkami na útočné choutky přestaly bránit a toho se snažily využívat Kralice. Většinou nákopy za obranu hledaly své útočníky, z jednoho takového na poslední chvíli ve vápně vypíchl míč Kralického útočníkovi před střelou Martin Čapoun. Na druhé straně chyběl kousek Onřeji Pekárkovi k jeho letošnímu typickému zakončení. Místy i aktivnější hosté si pomalu vytvářeli tlak, ze kterého pramenil pokutový kop. Vojtěch Mrňa fauloval pronikajícího hráče a rozhodčí Vlasta Tormová ukázala nekompromisně na penaltový puntík, k penaltě se postavil aktivní Miloš Široký a bezpečně proměnil 0:1. Pro Myslibořice mohlo být ještě hůř, tyčka zachránila Radka Vodičku a domácí od druhé inkasované branky. První poločas tak vyhráli hosté a dokonale smazali všechny papírové předpoklady.

 

Myslibořice nevyužily dvojnásobnou přesilovku

Ve druhém poločase se Myslibořice tlačily dopředu, ale vázla kombinace, míče létaly na paty atd., hosté praktikovali agresivní hru, čemuž odpovídá celkový počet žlutých karet na jejich straně (7). Brankář Martin Rous se v druhé půli rozhodně nenudil, ale dlouho držel čisté konto, vychytal Ondřeje Pekárka, Bohumila Mencáka i Michala Němce. Střely z větší vzdálenosti pro něho nepředstavovaly žádné nebezpečí. V 58' minutě fauloval zezadu Martin Dymáček a uviděl od paní rozhodčí druhou žlutou kartu. Myslibořicím netrvalo dlouho a přesilovku využily, na zadní tyčce vyplaval Ondřej Pekárek a vstřelil svoji 3. branku v sezóně, čímž vyrovnal skóre zápasu na 1:1. Myslibořice se dál tlačily do zakončení. V 70. minutě se udělalo černo před očima Jaroslava Kříže a všichni diváci věděli co bude následovat, dalším ostřejším zákrokem fauloval Tomáše Paláta a vysloužil si od paní Tormové také druhou žlutou kartu, kterou poslal svůj tým do dvojnásobného oslabení. Toho mohl využít Milan Pevný, poradil si s obranou i brankářem, toho však zaskočil na poslední chvíli na brankové čáře obránce. Závěrečný tlak hosté ustáli a odváží si z Myslibořic stejně jako Mohelno cenný bod za remízu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, kapitán: Dneska bych k našemu zápasu řekl, že to byl od nás velice špatný výkon.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: K dnešnímu utkání mohu vyjádřit spokojenost s výkonem hráčů, ale totéž nemohu říct o výkonu rozhodčích.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - V. Mrňa [-] (60. T. Palát [-] ) , R. Trpišovský [-] , T. Kratochvíl [-] , H. Svoboda [-] - O. Pekárek [-] (74. J. Burian [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] (46. M. Němec [-] ) , J. Horák [-] - M. Pevný [-] (83. M. Ludvík [-] ) , B. Mencák [-]

FC Kralice n.Oslavou
M. Rous [-] - J. Kříž [-] , J. Kopeček [-] , M. Dymáček [-] , M. Břoušek [-] - P. Němec [-] , D. Tomek [-] , M. Široký [-] , M. Peťa [-] - M. Tomek [-] , A. Krčál [-]

ŽK: 28. M. Šoustal , 60. O. Pekárek - 34. M. Široký , 41. M. Břoušek , 43. J. Kříž , 52. A. Krčál . ČK: 58. M. Břoušek , 70. J. Kříž .
Hráči zápasu: H. Svoboda , T. Kratochvíl - M. Rous , M. Široký .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.