Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník porazil doma Myslibořice


Branky


0

V 10. kole zvítězil doma Březník nad Myslibořicemi a ke svým pěti prohrám přidaly stejný počet výher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Flesar byl jediným střelcem první půle

K dalšímu venkovnímu utkání cestovaly Myslibořice do Březníka, kde se ještě minulou sezónu kopal Okresní přebor. K utkání s těžkým soupeřem však odjížděly Myslibořice díky rozsáhlé marodce a pracovnímu vytížení některých hráčů pouze se 13 hráči včetně obou hrajících trenérů a dorostenců. Domácí začali produkovat kombinační hru, která se musí domácímu publiku zamlouvat. Myslibořice po pohledné kombinaci Martina Čapouna s Jakubem Horákem vstřelily úvodní branku zápasu, pro těsný ofsajd nebyla branka uznána. A tak se o chvíli později dostali do vedení domácí, po trestném kopu těsně před Vodičkem tečoval míč jeden z jeho spoluhráčů, Myslibořický brankář však míč ještě stačil vyrazit, ale pouze k úplně neobsazenému Michalovi Flesarovi, který doklepl míč do prázdné branky1:0. Myslibořické obraně dělal vítr domácí kanonýr Vojtěch Rybníček, ale na uzdě ho držel o málo pomalejší Hynek Svoboda. Domácí hráli pohledný kombinační fotbal a Myslibořice se dostávaly do šancí, bohužel pro ně se jim nepodařilo přetavit žádnou ve vyrovnávací branku. Po rohovém kopu zakončoval z voleje těsně nad Martin Čapoun, stejně skončil pokus Tomáše Kratochvíla ve vápně. Ránou z dálky pořádně protáhl domácího brankáře Zedníčka stoper Hynek Svoboda. Největší čanci na vstřelení branky na domácí straně měl Vojtěch Rybníček, toho však vychytal Radek Vodička. Do samostatného nájezdu se řítil Bohumil Mencák, kterému namazal domácí stoper, pomezní rozhodčí nepochopitelně odmával ofsajd a rozhodčí ho stejně nepochopitelně odpískal a tak se nájezd nekonal. Když neuspěl v samostatném nájezdu ani Lukáš Svoboda, šlo se do kabin za stavu 1:0.

Druhý poločas přinesl pět branek a výhru domácích

Těsně před poločasem se zranil Myslibořický útočník Bohumil Mencák a po chvíli ve druhém poločase přenechal místo v sestavě Miroslavovi Ludvíkovi. Druhý poločas hráli po větru domácí a na rozdíl od Myslibořic ho dokázali více využívat, jejich jedovaté střely ze střední vzdálenosti byly hodně nebezpečné. Hned v úvodu zahodil 100 % šanci střelec první branky Michal Flesar, když z malého vápna přestřelil branku. Po nepřesné rozehrávce Myslibořické obrany se do sóla dostal Vojtěch Rybníček a chladnokrevně nájezd proměnil a zvýšil skóre na 2:0. O slovo se na druhé straně přihlásil v 61. minutě Jakub Horák, který výstavní ránou z dobrých 25 metrů překvapil Vlastimila Zedníčka v brance, který jen naprázdno zaplachtil vzduchem, rána se od tyče odrazila do brány a rázem to bylo 2:1 a Myslibořice cítily šanci. Jakoby zranění na Myslibořické straně bylo málo, musel hřiště nuceně opustit i kapitán Martin Čapoun. Rána domácího středopolaře Jaroslava Krupičky orazítkovala břevno a o chvíli druhé středopolař trefuje tyčku. Smůlu domácích protrhl až v 74. minutě Petr Flesar a pohřbil naděje hostů na body z tohoto zápasu 3:1. Čtvrté brance v síti hostů předcházela obdobná situace jako ta co nastala v prvním poločase, Myslibořický hráč nechtěně vysílá do brejku domácího hráče, který je podle domácího pomezního v ofsajdovém postavení, hlavní rozhodčí Vojtěch Chytka, ale tentokrát nechává hru pokračovat, Radek Vodička spolu s Michalem Šoustalem však situaci dobře vyřeší, situace se však v zápětí opakuje a špatný odkop opět přímo na kopačky Petra Fleslara, který pěkně bez přípravy uklízí míč k pravé tyči Vodičkovi brány 4:1. Výsledek zápasu ještě kosmeticky upravil Miroslav Ludvík 4:2. Po dobrém napadání připravil o míč domácí obranu a v koncovce si počínal jako starý mazák, střelou na zadní tyčku si připsal svoji první branku za muže. Do konce zápasu se už nic nestalo a tak body zůstaly v Březníku, který se dotáhl právě za Myslibořice na rozdíl jednoho bodu. Zvítězila domácí zkušenost  podpořena hbitými útočníky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Nováček Josef, trenér Březníku: Když nastoupí do zápasu všichni naši klíčový hráči jako dnes, tak nemám strach, že by jsme nevyhráli.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč Myslibořic: Domácí Březník byl asi nejkvalitnější soupeř se kterým jsme letos hráli.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Flesar [-] , P. Sobotka [-] , M. Nabytý [-] , J. Krupička [-] - J. Musil [-] , V. Franěk [-] , L. Rybníček [-] , M. Stříž [-] - V. Rybníček [-] , M. Flesar [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Palát [-] , L. Svoboda [-] , H. Svoboda [-] , T. Pekárek [-] - T. Kratochvíl [-] , M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] (70. J. Burian [-] ) , J. Horák [-] - B. Mencák [-] (55. M. Ludvík [-] ) , T. Krajčo [-]

ŽK: 42. T. Palát .
Hráči zápasu: V. Rybníček - H. Svoboda , J. Horák .
Místo: Březník. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.