1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Hrotovicích neměl vítěze


Branky


0

Fotbalisté poslední Trnavy dokázali poprvé v sezóně bodovat na hřišti soupeře a zároveň získali body ve dvou jdoucích zápasech posobě. Hrotovice čekají na výhru již pět kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky svých týmů hájili hráči z pole

Dlouhá soutěž dává zabrat všem a domácím samozřejmě také. Ne vždy se dají dohromady všichni hráči. Navíc přibývají zranění. Tak vypadá také realita fotbalu a tentokrát padla zřetelně na obě mužstva v maximální míře. Tomu ve výsledku odpovídala hra a ve finále i výsledek. Zápas začal s úvodním náporem domácích a postupně se obě mužstva střídala. Chvíli tlačili domácí, chvíli hosté. Hra trpěla nepřesností přihrávek a tak první šance domácích přišla až ve 20. minutě. Na hranici šestnáctky se ke střele dostal domácí záložník, jeho střela jen olízla horní část břevna. Trnava byla nebezpečná v brejcích, bohužel i tady bylo zakončení žalostné. Víc o tom ví Dominik Jašek, který nedokázal dostat míč do brány Hrotovic i když jedinou překážkou byl pouze domácí brankář. Udeřilo tak na straně druhé. Tomáš Malý nedokázal na šestnáctce uklidit míč a důrazní útočníci Hrotovic se dostali do zakončení. Ondřej Dobrovolný nedal Ondračkovi v bráně Trnavy přízemní střelou k tyči šanci. 1:0.  To byl i výsledek prvního poločasu.

Vyrovnání zařídil Mezlík

Druhý poločas byl věrnou kopií poločasu prvního. Oboustranné herní trápení pokračovalo. Trnava byla aktivnější v ofenzívě. Měla více šancí. Na to se nevyhrává. Když se konečně v 73.minutě podařilo Miloši Mezlíkovi srovnat  na 1:1, byli všichni hosté spokojeni. V 85. minutě ještě netrefil po příčné přihrávce na zadní tyč Tomáš Novotný branku Trnavy.Obě mužstva byla v podstatě spokojena s dělbou bodů a za velmi příjemného počasí odjela domů. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí Hrotovic B: Stále nedáváme moc gólů, chybí nám útočník na proměňování šancí. Sice jsme byli lepší na balónu, ale s jedním gólem se nevyhrává.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: Hrozná hra, nekvalitní míče, rozhodčí neschopný pískat starší žáky, rozbité sestavy. Koktejl který nás nutí na tento zápas rychle zapomenout.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Škoda [-] (46. J. Slatinský [-] ) - J. Kučera [-] , J. Dufek [-] , J. Sláma [-] (59. M. Svoboda [-] ) , M. Horák [-] - O. Harant [-] , M. Škoda [-] , D. Denemarek [-] , O. Dobrovolný [-] - J. Virgl [-] (82. T. Novotný [-] ) , D. Florian [-] (46. V. Škoda [-] )

FK Rudíkov B
L. Ondračka [-] - T. Malý [-] , T. Doležal [-] , P. Malec [-] , T. Klíma [-] - J. Eliáš [-] , P. Hnízdil [-] , M. Pitor [-] , J. Zahradník [-] - D. Jašek [-] , M. Mezlík [-]

ŽK: 51. O. Dobrovolný , 68. D. Denemarek - 52. D. Jašek .
Hráči zápasu: O. Harant - T. Malý .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.