Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice si přivezly důležitou výhru z venku


Branky


0

Důležitou výhrou Třebenic ze hřiště rezervního týmu z Budišova se hosté bodově udrželi za vedoucí Valečí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový vstup Třebenic do zápasu

Třebenice v minulém kole překvapivě prohrály doma s Radkovicemi a přišly zároveň o vedoucí příčku v tabulce. Začátek utkání však byl pro svěřence Ladislava Hrbáčka snový. Hned po několika vteřinách udeřilo. Po rohovém kopu se dostal míč k Miroslavu Machátovi, jeho první střelu ještě David Kostelecký vyrazil, ale na následnou dorážku hlavou už byl krátký 0:1. Hosté nadále pokračovali ve svojí aktivitě a v 5. minutě byli odměněni druhou trefou, kterou opět připravil střelec úvodní branky Miroslav Machát. Jeho nahrávku do uličky zužitkoval Tomáš Ondráček 0:2. Domácí byli tímto úvodem notně opařeni. Hosté byli nadále při chuti, leč bez gólového vyjádření. Ve 12. minutě osamocený Tomáš Ondráček netrefil bránu Budišova a v 18. minutě střelu Radoslava Kunce polapil brankář Kostelecký. Domácí Budišov se z tohoto šoku začal probírat a pomalu přebíral otěže zápasu. Jejich příležitosti však zůstaly do konce poločasu nevyužity.

Třebenice našly odpověď na vyrovnání Budišova B

 Po změně stran přišlo na hřiště jiné domácí mužstvo. Budišov svého soupeře začal přehrávat, zvýšil bojovnost a nasazení, ale gól ne a ne přijít. Až v 70. minutě protrhl domácí střelecké trápení Miroslav Mezlík, který ranou k tyči překonal Petra Venhodu 1:2. Domácí ještě vystupňovaly tlak, ze kterého vzešel v 75. minutě pokutový kop, který proměnil Kamil Průša 2:2. Už to vypadalo na velký obrat v zápase, protože Budišov nadále držel Třebenice pod tlakem, jenže domácí obrana zapomněla uhlídat Tomáše Ondráčka, který sám proti Davidu Kosteleckému uspěl 2:3. Tato branka domácí tým zcela opařila a ti se již nezmohli na žádný tlak. Zbytek zápasu se tak dohrával uprostřed hřiště. Třebenice tak daly rychle zapomenout na své minulé fiasko.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Sedláček Jan, asistent trenéra Budišov-Nárameč B: Vůbec jsme nezvládli úvod utkání a nechali soupeře odskočit na rozdíl dvou branek. Byli jsme vyrovnaným soupeřem. Zásluhou zvýšené bojovnosti a nasazení v druhé půli jsme vyrovnali, zápas zdramatizovali a sahali i po vítězství. Na naše neproměněné šance bohužel soupeř odpověděl brankou z ojedinělé šance. Do konce utkání se nám nepodařilo alespoň vyrovnat, proto si body odvážejí hosté.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér Třebenic: Prvních dvacet minut bylo zcela v naší režii. Potom domácí přebrali otěže zápasu, vyrovnali, ale naštěstí jsme brzy reagovali vítěznou brankou.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - A. Rybníček [-] , O. Doležal [-] , O. Kazda [-] , P. Suchánek [-] - D. Pavlíček [-] , K. Průša [-] , V. Beránek [-] , L. Jura [-] - L. Carda [-] (59. M. Mezlík [-] ) , P. Karas [-] (65. A. Langr [-] )

Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - M. Machát [-] , L. Buchal [-] , J. Fiala [-] , M. Ondráček [-] - J. Jaroš [-] , J. Bárta [-] , K. Řezáč [-] , R. Kunce [-] - P. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] (87. L. Hrbáček [-] )

ŽK: 53. P. Karas - 62. L. Buchal .
Hráči zápasu: V. Beránek .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.