4:1
(1:1)
38. J. Horák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice porazily i Myslibořice


Branky


42. J. Hofman , 48. J. Pekárek , 70. L. Pekárek , 84. J. Pekárek - 38. J. Horák (p.)
0

Po senzační výhře Radkovic v Třebenicích obraly Radkovice o body další kvalitní tým z Myslibořic a pomalu se probírají ze špatného vstupu do sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani vyloučení a vedoucí branka hostů domácí nesložila

Zápas se začal hrát v rychlém tempu a šance byly vidět na obou stranách. Ta první  přišla již  ve 12. minutě, do které se dostal Jaromír Pekárek a ve vyložené šanci byl faulován před šestnáctkou rozhodčí vše zhodnotil  žlutou kartou.Tlak Radkovských narůstal a začínalo se na hřišti žlutit. Ve 38. minutě se po nedorozumění a chybě v domácí obraně ujali hosté z penalty vedení díky Jakubovi Horákovi . Pro Radkovice to byl trest dvojnásobný. Hruškovi nezbylo nic jiného než jít hráči který na něj postupoval sám pod nohy, ale s faulem a jednoznačnou červenou kartou. Do brány musel Stolz. Do poločasu vyrovnání zařídil důrazdný Jiří Hofman po centru hlavou.

Druhý poločas byl v režii domácích

Výborný vstup do druhého poločasu předvedli Radkovští hráči a v deseti nastříleli soupeři tři branky. Na 2:1 poslal svuj tým do vedení Jaromír Pekárek , o chvíli později to bylo 3:1.To se trefil Lukáš Pekárek. Myslibořčtí hráči si vůbec nevěděli rady s hrou domácích, kteří spalovali šanci za šancí do kterých se dostali postupně Nováček, Jaromír Pekárek, Macháček, Lukáš Pekárek a výborně hrajicí Radek Odstrčil. Další trest pro hosty přišel patnáct minut před koncem, když Lukáš Hofman po brejku přes celé hřiště byl ve vyložené šanci faulován a poměr sil se na hřišti vyrovnal. Na konečných 4:1 zvýšil Jaromír Pekárek.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Míča Jiří, trenér Radkovic: Čekal jsem, že to bude těžký soupeř a navíc to bylo derby. Jsem rád, že jsme nic neponechali náhodě a jednoznačně vyhráli. Zamrazilo mne, když rozhodčí vyloučil Hrušku, máme přece mladý tým , ale kluci to zvládli na jedničku.Tentokrát Myslibořice můžou být rádi že prohráli pouze čtyři jedna.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč Myslibořic: Náš výkon nebyl dobrý. Domácí byli lepším týmem.



Sestavy


SK Radkovice
M. Hruška [-] - L. Hofman [-] , M. Hlouch [-] , T. Hejda [-] (86. T. Růžička [-] ) , M. Nováček [-] (83. V. Zahradník [-] ) - J. Pekárek [-] , V. Štolz [-] , R. Odstrčil [-] (88. V. Kočí [-] ) , J. Hofman [-] - R. Roupec [-] (46. A. Macháček [-] ) , L. Pekárek [-] (86. J. Malý [-] )

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - M. Němec [-] , T. Palát [-] , T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] (4. T. Pekárek [-] ) - M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] , A. Pekárek [-] , J. Horák [-] - M. Pevný [-] , B. Mencák [-]

ŽK: 22. R. Odstrčil - 5. J. Horák , 7. B. Mencák , 33. M. Šoustal . ČK: 37. M. Hruška - 67. M. Šoustal .
Hráči zápasu: L. Pekárek , J. Pekárek - J. Horák , M. Němec .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.