P. Malý 32.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín opět zabral


Branky


32. P. Malý
0

   To nejdramatičtější z nedělního zápasu se odehrálo prakticky už před opožděným výkopem. Ten měl na svědomí fakt, že hosté do poslední chvíle nevěděli, zda a kdy vůbec dorazí jejich původně nominovaný brankář Kučera. Ten nakonec nedorazil a tak šel mezi tyče dobrovolně v brance debitující Sobotka…to ale nebyla jejich jediná komplikace. Absence dalších stálic v sestavě způsobila, že Pyšel přijel de facto s polovinou hráčů svého B-týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediným střelcem prvního poločasu byl domácí kanonýr Malý

   Koněšín tak měl i přes absence nemocných Konečného a Vlka ulehčenou úlohu a bylo na něm, jak se s nenadálou situací vyrovná. Na kopačkách domácích byla ale po celý zápas patrná nervozita a hra byla v jejich podání kostrbatá, v přechodové fázi to vázlo a finální přihrávka chyběla úplně. Výjimkou snad byla ojedinělá kombinační akce, na jejímž konci konečně kanonýr Malý svým typickým způsobem zpoza vápna tvrdou střelou poslal domácí do poločasového vedení 1:0.

 

Koněšín uhájil hubené vítězství

Druhá půle dlouho nepřinášela a nakonec ani uklidňující další branku nepřinesla. Hra domácích se sice mírně zlepšila, ale do kdovíjakých šancí se Koněšín nedostával. A když už, tak i za cenu sebeobětování (dvakrát náraz do tyčky a jednou „náraz“ Malého kopačky do jeho stehna) tyto příležitosti zlikvidoval brankář Sobotka. Trochu dalšího vzruchu tak přinesla dalekonosná střela domácího Svobody a handrkování v samotném závěru střídajícího a faulem na svou osobu podrážděného Ševčíka s jedním z hostujících obránců, které místo karetního mariáše skončilo podáním ruky obou aktérů a chvíli nato i podáním rukou zbylých aktérů po uplynutí tříminutového nastavení. 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: Fotbal hrůza…ale body se počítají. Teď vážně: místo toho, abychom slabému soupeři nasázeli nějaké góly a zápas odehráli v klidu, tak jsme nebyli schopni dostat se do pořádného zakončení a zbytečně se trápili. Klidně mohlo dojít k nějakému závaru před naší brankou a na důsledky nechci ani pomyslet.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , J. Pospíšil [-] , L. Karásek [-] , M. Pokorný [-] - M. Loukota [-] (58. D. Dvořák [-] ) , J. Chalupa [-] (67. M. Ševčík [-] ) , T. Sýkora [-] , M. Svoboda [-] - Š. Dvořák [-] (75. P. Dvořák [-] ) , P. Malý [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Sobotka [-] - D. Kudrna [-] , D. Šubert [-] , D. Šabacký [-] , R. Šoukal [-] - M. Rohovský [-] , L. Tůma [-] , R. Roupec [-] , K. Chalupa [-] (63. T. Němec [-] ) - F. Dvořák [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 79. P. Malý , 89. L. Karásek - 60. D. Kudrna .
Hráči zápasu: M. Svoboda , P. Malý - R. Šoukal , L. Sobotka .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.