2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany se derou na nejvyšší příčky


Branky


0

Dalším tříbodovým ziskem se Rouchovany pomalu dotahují na čelo tabulky. Na duo Valeč-Třebenice ztrácejí ze čtvrté pozice pouhé dva body. Zato Hrotovice B se po dobrém vstupu do soutěže propadají do spodních vod tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svoji převahu gólově nevyjádřili

Rouchovany vstupovaly do zápasu v lepší psychické pohodě. V zádech měly tři vítězná utkání v řadě. Od začátku utkání také svého soupeře přehrávaly, ale gólově se nemohly prosadit. Za domácí se nedokázal prosadit Jiří Dvořák, za hosty pak Vítězslav Škoda. Hlavně výborné zákroky Martina Virgla v hrotovické bráně držely vysoko akcie hostů.

Skvělé střídání Rouchovan přineslo další tři body

 Do druhého poločasu poslal domácí tranér na hřiště Františka Horkého, který jak se později ukázalo byl tým pravým žolíkem Rouchovan. Přesto hosté hru vyrovnali a chvílemi byli i lepším týmem. Potom přišla 70. minuta a skvělého Martina Virgla poprvé v zápase prostřelil již zmíněný František Horký 1:0. Domácím vstřelený gól vlil do žil novou sílu a výsledkem toho byla branka z 80. minuty, kterou vsítil po průniku Martin Věžník 2:0. Zápas byl tak rozhodnutý a domácí si závěr utkání zkušeně pohlídal. Rouchovany tak natáhly sérii vítězných zápasu již na čtyři.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí Hrotovic B: Hráli jsme v oslabené sestavě. První poločas měli domácí převahu. Ve druhém poločase jsme domácí přehrávali, ale domácí dávali góly.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - J. Maša [-] , R. Škarabela [-] , Z. Holoubek [-] , R. Outulný [-] - R. Havelka [-] , P. Vala [-] , J. Dvořák [-] (52. D. Fiala [-] ) , P. Pachr [-] (46. F. Horký [-] ) - M. Fiala [-] (76. T. Havelka [-] ) , M. Věžník [-]

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , M. Horák [-] , J. Kučera [-] , J. Sláma [-] - D. Denemarek [-] (23. M. Salák [-] ) , O. Dobrovolný [-] , P. Růžička [-] , M. Hrůza [-] - V. Škoda [-] (89. M. Svoboda [-] ) , D. Kunčík [-]

ŽK: 49. R. Havelka .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.