Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany opět vyhrály


0

Rouchovany dokázaly potvrdit výhru z minulého kola v Budišově a vítězstvím se dostaly do poklidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek Rouchovan

Oba týmy v minulém kole potvrdily svoji střeleckou formu, když Mohelno doma nasázelo Rapoticím deset kousků a Rouchovany po střeleckém koncertu Dominika Poláška urvaly všechny tři body v Budišově. Začátek zápasu nasvědčoval, že by se i v tomto zápase neměli střelci na své góly příliš nadřít. Již ve 3. minutě poslal domácí do vedení Martin Věžník 1:0. Domácí v tu dobu měli míč více na kopačkách, čehož využil ve 14. minutě střelec minulého kola Dominik Polášek 2:0. Tento moment se zdál být pro Mohelno dostatečnou fackou k tomu, aby začalo více kombinovat. Ve 35. minutě se to povedlo Tomáši Jeřábkovi, který střelou ve vápně prostřelil domácího gólmana Škarabelu a snížil na 2:1. Když už to vypadalo, že se karta obrací, zmrazil hostující obranu i brankáře Libora Jeřábka domácí Lubomír Ludvík 3:1. Do kabin tak šli veseleji hráči Rouchovan.

Mohelno nestačilo vyrovnat a přišlo o neporazitelnost

Po změně stran se snažili hosté udělat něco s výsledkem. Podařilo se jim brzy snížit v 50. minutě Tomášem Jeřábkem na 3:2. Po špatně kopnutém rohu Mohelna vrátil hlavou do šestnáctky kapitán hostí Michal Kerndl a našel právě autora druhé branky Jeřábka. Hostům tak zbývalo spoustu času, třeba i na otočení výsledku. Domácí se však statečně bránili a dokonce mohli v 80. minutě definitivně rozhodnout, to by ovšem nesměli trefit tyč Jeřábkovy branky. Přesto, že se Mohelno stále snažilo o vyrovnání, Rouchovany už nekapitulovaly a připravily tak Mohelno o neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Svoboda Milan, vedoucí Rouchovan: Podařilo se nám dát rychle dvě branky a uklidnit hru. Prvních 20 minut jsme drželi míč více na svých kopačkách a mohli přidat nějakou branku. Ve 34. minutě Mohelno snížilo a najednou jsme přestali hrát. Do kabin se šlo za slušného stavu 3:1. Ve druhé polovině bylo Mohelno lepší a podařilo se jim ještě snížit na jednu branku. Naštěstí jsme tlak ustáli a body zůstaly doma.

TJ Mohelno
Kerndl Michal, kapitán Mohelna: Chtěl bych být kritický. Po našem špatném začátku jsme sice dali kontaktní gól, ale body nám to nepřineslo.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , D. Svoboda [-] , L. Ludvík [-] , J. Maša [-] - Z. Holoubek [-] , R. Havelka [-] , P. Vala [-] , M. Fiala [-] - M. Věžník [-] , D. Polášek [-]

TJ Mohelno
L. Jeřábek [-] - F. Staněk [-] , M. Kerndl [-] , J. Sladký [-] , V. Ležák [-] (46. T. Vostal [-] ) - A. Mohelský [-] (35. F. Žák [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , Z. Hrubeš [-] (58. M. Foretník [-] ) - P. Horký [-] , T. Jeřábek [-]

ŽK: 52. M. Věžník , 89. P. Vala - 56. Z. Hrubeš , 62. J. Sladký .
Hráči zápasu: M. Fiala - T. Jeřábek .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.