Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno čepovalo v Rapoticích B desítku


0

Hráči Mohelna nadělili béčku Rapotic ostudných deset branek. Domácím se snaha nedala upřít, ale Mohelno dokazovalo svoje šance využívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohelno si výhru zajistilo již v poločase

Nikdo z přítomných diváků si určitě nepomyslel, že bude k vidění dvouciferný výsledek. Rezerva Rapotic nevstoupila do derby s Mohelnem špatně a v úvodních pěti minutách si vytvořila tlak a měla i šance. V největší příležitosti selhal Sobotka, který nedokázal svůj únik přetavit branku. Účet utkání načal v 11. minutě Jiří Outulný a o minutu později se poprvé v zápase prosadil Petr Štěpán. Ten si narazil mezi obránci s Tomášem Jeřábkem, kteří ho srazili na zem, ale Štěpán ještě stačil ze země dopravit míč do sítě. Potom se začali do šancí dostávat i domácí, ale vždy bez gólového efektu. Ve 30. minutě se opět měnilo skóre, ale balón ze sítě znovu lovil Aleš Sobotka, jehož překonal po druhé Petr Štěpán. Poločasových 0:4 pro Mohelno zařídil ve 44. minutě Tomáš Vostal, který utekl po levém křídle, zatáhl míč do vápna a umístěnou střelou nedal Sobotkovi šanci.

Střelecký koncert Mohelna pokračoval i ve druhé půli

Po změně stran padly dvě branky v úvodní minutě. Za domácí se prosadil střelec Milan Laš, který využil podběhnutí Františka Staňka a za Mohelno se prosadil Tomáš Jeřábek. V 51. minutě již zvyšoval na 1:6 Zbyněk Hrubeš. V 67. minutě zkompletoval hattrick nejlepší hráč Mohelna Petr Štěpán 1:7. Když vstřelil David Vašek branku na 1:8, byly Rapotice zralý na ručník. V 86. minutě zvyšoval na 1:9 kapitán Mohelna Michal Kerndl. Ten dostal od Tomáše Jeřábka míč do kroku a poslal míč ke vzdálenější tyči. Desítky se dočkali hosté v 88. minutě. O to se postaral David Horký, který obešel tři protihráče a umístěnou střelou dokonal Rapotickou zkázu. O kosmetickou úpravu se postaral z pokutového kopu střídající Aleš Kolařík. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí Rapotic B: Hosté hráli efektivně a dokázali využít našich obrovských chyb v rozehrávce. Vůbec jsme nedokázali zachytávat brejky Mohelna a ve svých šancích jsme selhávali. Použít otřepanou frázi, že výsledek je krutý, neboť jsme neproměnili velké šance, není na místě. Náš výkon v takové sestavě a před domácími fanoušky byl ostudný. Hostům gratuluji k zaslouženému a jednoznačnému vítězství.

TJ Mohelno
Kerndl Michal, hráč Mohelna: Nastupovali jsme ve standardní sestavě s mladými kluky. Čekali jsme vyrovnanější zápas. S výsledkem i hrou jsme nesmírně spokojeni.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - P. Císař [-] , K. Kovařík [-] , D. Slaný [-] (7. J. Miko [-] ) , L. Man [-] - M. Dobeš [-] , P. Matoušek [-] , R. Strašák [-] , M. Michálek [-] (80. A. Kolařík [-] ) - M. Sobotka [-] , M. Laš [-]

TJ Mohelno
F. Staněk [-] - J. Sladký [-] , M. Foretník [-] , M. Kerndl [-] , P. Horký [-] - J. Outulný [-] , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , Z. Hrubeš [-] - T. Vostal [-] (55. D. Vašek [-] ) , T. Jeřábek [-]

ŽK: 82. P. Císař - 58. F. Staněk , 59. J. Sladký , 89. Z. Hrubeš .
Hráči zápasu: P. Štěpán .
Místo: Rapotice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.