Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strhující závěr Myslibořic


Branky


0
Myslibořice se po dvou zápasech bez vstřeleného gólu probraly až za minutu dvanáct a v poslední pětiminutovce se s nováčkem soutěže protrápily k výhře 4:2.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trnava v poločase překvapivě vedla

V pátém kole hostily Myslibořice na svém hřišti nováčka soutěže Rudíkov - Trnava "B", který v minulé sezóně postoupil ze IV. třídy. Zápas se hrál za chladného počasí a velmi silného větru, takže diváků bylo kolem hřiště hrstka. Úvod utkání vyšel lépe hostům. Ve 3. minutě Myslibořický brankář Radek Vodička neudržel přímý kop a u dorážky byl nejdříve úplně neobsazený Miroslav Pitor, pro kterého nebylo obtížné levačkou otevřít skóre zápasu 0:1. S větrem si zřetelně více rozuměly Trnavští než domácí hráči. Hra byla však z obou stran ovlivněna nárazovým větrem. Takové počasí se zažije tak jednou za život. Nějaká kombinační hra tak byla vyjímkou. Míč nebyl schopen ani stát na trávníku a ve vzduchu se choval jak zvláštní bumerang. Myslibořice sice kontrolovaly míč, ale občasnými nepřesnými přihrávkami dávaly šance na brejky hostům. Po jednom z nich mohlo být pro domácí ještě hůř, když Trnavský útočník selhal v koncovce ve velmi dobré pozici. Myslibořice měly také šance, po kombinaci Myslibořických útočníků pálil těsně mimo omilostněný Vojtěch Čapoun. Do 100 % šance se dostal Vojtěch Mrňa, kterému nahrál v tísni nechtěně brankář Trnavy Lukáš Liška, Vojtěch Čapoun se odkryté branky zalekl a z tutovky nebylo nic. Další větší šance nebyly k vidění a tak silný vítr odvál hráče obou týmu do kabin.

Závěrečná pětiminutovka snů pro Myslibořice

Druhý poločas hrály po větru domácí Myslibořice, takže se hrál téměř celý poločas na polovině hostů. Trnavě se v úvodu druhé půle dařilo soupeře vytlačit do autu. Luděk Ondračka si díky silnému větru udělal osobní rekord v odkopávání míčů. Tak jak vyšel začátek prvního poločasu Trnavě, stejně tak vyšel začátek toho druhého Myslibořicím. Po rohovém kopu Jakuba Horáka, hlavičkoval na malém vápně neobsazený středopolař Michal Šoustal a rázem bylo vyrovnáno. Domácí tato branka nevyburcovala k aktivnějšímu pohybu a ti se ne a ne dostat do nějaké vážnější šance. Na Trnavské straně dřeli Pavel Malec s Tomášem Klímou. Pohroma pro Myslibořice přišla o chvíli později. Trnava zahrávala přímý kop, ten ještě domácí brankář s obranou odvrátili, jenže dorážka, která by za normálních podmínek skončila někde v horní polovině lapačů míčů vzal vítr a s pořádnou dávkou štěstí se odrazil od tyče do branky. Hosté se tak podruhé v zápase ujali vedení. To byla velká facka pro domácí. Jejich frustrace byla dokonalá. Domácí pak nabídli další šance hostům, ti je však nevyužili. V 76. minutě se na hrací plochu dostal Ondřej Pekárek a hned po svém prvním kontaktu s míčem se z pravé strany řítil sám na brankáře. Celou situaci však chtěl ještě vyšperkovat z druhé rychlík ze střídačky Aleš Pekárek na míč před opuštěnou brankou nedosáhl. O moment později se celá situace opakovala, tentokrát Ondřej zvolil střelu a to bylo správné řešení. Střela na zadní tyčku znamenala vyrovnání na 2:2. Hned po rozehrávce hostů se Myslibořice dostaly k vhazování blízko branky Lukáše Lišky, po dlouhé době vytěžili domácí branku z dlouhého vhazování. Tomáš Palát našel neobsazenou hlavu Bohumila Mencáka, který otočil skóre zápasu ve prospěch Myslibořic. Aby toho nebylo málo, k sólu přes celé hřiště se odvážil benjamínek sestavy Pavel Vejvoda a s přispěním hostujícího Dominika Jaška  navýšil gólový účet Myslibořic na 4:2. Domácím se podařilo během 3 minut vstřelit 3 branky. Myslibořice se tak probraly za minutu dvanáct a zaslouženě nedopustily překvapení v podobě bodové ztráty.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, kapitán Myslibořic: Utkání ovlivnil velký vítr. I s jeho pomocí jsme v závěru otočili vývoj utkání.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér FK Rudíkov-Trnava B: Zápas ovlivnil nebývale silný vítr. Prohráli jsme další zápas venku a dostali zase čtyři góly. To je strašně moc.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , P. Kocáb [-] , M. Čapoun [-] , T. Kratochvíl [-] - T. Krajčo [-] (46. A. Pekárek [-] ) , J. Horák [-] , V. Mrňa [-] (76. O. Pekárek [-] ) , M. Šoustal [-] - B. Mencák [-] , V. Čapoun [-] (70. [-] )

FK Rudíkov B
L. Liška [-] - R. Savara [-] , L. Ondračka [-] , Z. Caha [-] , T. Klíma [-] - J. Zahradník [-] (46. M. Mezlík [-] ) , D. Jašek [-] , M. Pitor [-] , P. Malec [-] - V. Buďa [-] , J. Eliáš [-]

ŽK: 52. L. Ondračka .
Hráči zápasu: P. Vejvoda , P. Kocáb - M. Pitor .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.