Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín se dostal do čela


Branky


51. R. Rous , 89. M. Peťa - 2. P. Malý , 37. P. Malý , 46. P. Malý , 75. T. Sýkora , 80. P. Malý , 87. L. Karásek
0

Hráči Koněšína dokázali zapomenout na nevydařený domácí zápas a vysokou výhrou v Kralicích se vrátili do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Koněšín

Začátek utkání se dobře vydařil hostujícím hráčům, když hned ve 2. minutě dokázali střelou z 20 metrů otevřít skóre utkání Pavlem Malým. Následovala mezihra bez výraznějších šancí na obou stranách. Až se v 35. minutě odhodlali domácí k většímu tlaku na bránu hostí, ale zapoměli na zadní vrátka a tak ve 37. minutě z rychlého brejku hosté trestali. Opět se prosadil Pavel Malý. Do půle se již nic podstatného neudálo a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Pavel Malý vstřelil čtyři branky

Pět minut po půly předvedl krásný zákrok domácí gólman Vítězslav Zigmund proti trestnému kopu hostí. Ti si hned o minutu později po tečované střele domácích připsali vlastní branku, 1:2. Od šedesáté minuty se střídali v útočných akcích domácí i hosté, ale brankou skončil až přímý kop hostí. Autorem byl znovu Pavel Malý. Od tohoto okamžiku převzali iniciativu hosté a brankami v 75. minutě Tomáše Sýkory, v 79.minutě Pavlem Malým a 87. minutě Lukášem Karáskem rozhodli o výsledku utkání. Domácí dokázali už jen v 89. minutě snížit na konečných 2:6 Miroslavem Peťou.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí FC Kralice n. O.: Dnešní utkání se nám vůbec nepodařilo a tak mohu pouze pogratulovat soupeřům k zisku tří bodů.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: Jsem rád, že jsme nahodili řemen zpátky (smích).



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - T. Chadim [-] , R. Rous [-] , P. Němec [-] , J. Kříž [-] (75. M. Dymáček [-] ) - A. Kabátek [-] , V. Polák [-] (46. A. Krčál [-] ) , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] - M. Peťa [-] , M. Břoušek [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] - T. Sýkora [-] (87. Z. Řezáč [-] ) , J. Chalupa [-] (46. M. Ševčík [-] ) , P. Vlk [-] (75. M. Svoboda [-] ) , P. Malý [-] (86. M. Loukota [-] ) - Š. Dvořák [-] (79. L. Konečný [-] ) , T. Konečný [-]

ŽK: 71. R. Rous .
Hráči zápasu: R. Rous - P. Malý .
Místo: Kralice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.