Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma na pouť selhal.


0

Vedoucímu Koněšínu doma pouťový zápas vůbec nevyšel a po debaklu okusil také hořkost porážky. V domácí sestavě se naplno ukázala absence T. Konečného a M. Svobody, jejichž černou práci neměl tentokrát kdo odvádět. V brance musel ještě „zaskakovat“ M. Janda, ale konce zápasu se nedočkal a červenou kartou definitivně ukončil svoji hráčskou kariéru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojta Rybníček načal účet utkání

Zápas se pro Koněšín nevyvíjel vůbec dobře. I když ani hosté nepřijeli v nejsilnější sestavě, dosud dobře fungující domácí obrana chybami a nedůsledností doslova darovala Vojtěchu Rybníčkovi dva zářezy do pažby a hosté po čtvrt hodince vedli už 0:2. Domácí se sice snažili, ale pravděpodobně po páteční bujaré pouťové zábavě a v kombinaci se třicetistupňovým vedrem to dopředu (ale ani dozadu) tentokrát nebylo ono. Chyběla přímočarost v zakončení a podpora ze záložní řady. A když  v závěru první půle zvýšil na hrozivých poločasových 0:3 Flesar, mohl Březník odcházet do kabin s klidných náskokem.

Březník pokračuje v dobrých výkonech

Jakékoliv poločasové plány domácích vzaly za své hned zkraje druhého dějství, protože suplující a možná i frustrovaný brankář domácích před velkým vápnem srazil Radka Sobotku v samostatném úniku a po zásluze putoval předčasně pod sprchy. Do branky tak zaskočil stoper Petr Zahradníček, ale z následného přímého kopu Flesara ihned kapituloval. Pak se sice po důrazu Štěpána Dvořáka mohli domácí radovat alespoň z čestného úspěchu, ale čtvrt hodinky nato završil svůj hattrick nechytatelnou křížnou ranou do šibenice z nějakých třiceti metrů hrdina dne Petr Flasar. Definitivní podobu výsledku dal z penalty střídající Babčan, který tak potrestal úmyslnou, zbytečnou a jen žlutou ruku Pokorného.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: První poločas jsme nehráli zas tak špatně, ale po hrubých chybách naší obrany se dostal soupeř do tříbrankového náskoku. Místo zlepšení následovalo ve druhém poločase vyloučení našeho brankáře a v oslabení jsme už nedokázali dobře hrajícímu soupeři vzdorovat.

TJ Sokol Březník
Nováček Josef, trenér Březníku: Kluci hráli výborně. Stabilizujeme kádr, do kterého zabudováváme po odchozích hráčích ty uzdravené a vydovolenkované. Chtěl bych vyzdvihnout celý tým. Myslím si, že se můžeme rovnat s čelem tabulky. Naše hra má spád. Poslední dva zápasy nám ukázaly, že můžeme hrát o postup.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Janda [-] - M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] - M. Ševčík [-] (58. L. Konečný [-] ) , D. Dvořák [-] (46. T. Sýkora [-] ) , J. Chalupa [-] (72. Z. Řezáč [-] ) , P. Malý [-] - P. Vlk [-] (78. L. Dobrovolný [-] ) , Š. Dvořák [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Sobotka [-] , J. Chadim [-] , M. Nabytý [-] , J. Dvořáček [-] - M. Stříž [-] , J. Krupička [-] , J. Musil [-] , P. Flesar [-] (83. V. Babčan [-] ) - V. Rybníček [-] , R. Sobotka [-] (75. T. Boudný [-] )

ŽK: 59. P. Vlk , 87. M. Pokorný - 80. J. Dvořáček . ČK: 47. M. Janda .
Hráči zápasu: Š. Dvořák - P. Flesar , V. Rybníček .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.