Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná výhra Valeče


Branky


0

Střelecky povedený zápas zažili hráči Valeče. Hned tři jejich hráči vstřelili po dvou brankách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně pro Valeč

Zápas ve Valeči se hrál za úmorného vedra. Domácím to však vůbec nevadilo a jejich akce končily většinou za zády Kralického Adama Krčála. Poprvé lovil míč ze své sítě již ve 12. minutě z kopačky Michala Dufka. Za pět minut tentýž hráč zvyšoval již na 2:0. Ani tento moment hosty neprobral a naopak jejich konto se začalo povážlivě navyšovat. Michala Dufka v proměňování šancí vystřídal Milan Veselý. Dvěmi slepenými góly v rozmezí dvou minut odskočil Kralicím na 4:0. Hosté byli v tuto chvíli zoufalí a ve 40. minutě po Ludvíkově gólu byli zralý na ručník. Poločas tak dokráčel k přesvědčivému vedení 5:0. 

Valeč nepřipustila žádné drama

Po změně stran domácí uspokojeni pohodovým vedením polevili. Prostřídali také sestavu a tím se hosté dostávali více k zakončení než v první půli. Jejich šance však pochytal spolehlivý Zdeněk Macek. Navíc se v 78. minutě prosadil další dvougólový střelec dne Martin Ludvík - 6:0. Zbytek utkání se dohrával v poklidu. Zápas totiž už dávno ztratil dramatický náboj. Zasloužené tři body tak zůstaly ve Valeči. 



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: Chtěli jsme dnes tři body a ve vedru rozhodnout co nejdříve, ale že to bude takhle snadné jsem nepočítal, i když hra nebyla z naší strany ideální na soupeře to dnes v pohodě stačilo.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Pokorný [-] , M. Ludvík [-] , M. Veselý [-] (63. L. Jarolímek [-] ) , D. Procházka [-] (72. M. Kopuletý [-] ) - O. Kopuletý [-] , M. Chytka [-] (46. J. Žalkovič [-] ) , M. Dufek [-] , P. Chládek [-] - D. Cabejšek [-] , M. Melkes [-] (55. V. Chládek [-] )

FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - R. Rous [-] , T. Chadim [-] , P. Němec [-] , J. Kopeček [-] - T. Brabec [-] , J. Kříž [-] (77. D. Tomek [-] ) , M. Tomek [-] , M. Široký [-] (64. M. Dymáček [-] ) - M. Břoušek [-] , A. Kabátek [-]

ŽK: 80. D. Cabejšek .
Hráči zápasu: M. Dufek .
Místo: Valeč. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.