1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól rozhodl o výhře Hrotovic B


Branky


0

Šlágr kola byl k vidění v Hrotovicích, kde s utkaly přední celky tabulky. Vítězství týmu Hrotovic bylo vykoupeno dvojím nepříjemným zraněním hráčů ze základní jedenáctky. Rozhodující gól padl v úvodu utkání díky Markovi Hrůzovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůza poslal Hrotovice B do vedení

Sobotní derby mezi Hrotovicemi B a Myslibořicemi se hrálo za dusného počasí. Zápas začal pro Hrotovice velice smolně. Již v 8. minutě musel nuceně vystřídat Martin Harant, který odstoupil s natrženým stehením svalem. Za něj přišel na hřiště Tomáš Novotný, který byl u jediné rozhodující branky Hrotovic. Ve 14. minutě totiž sklepl po rohovém kopu míč na malé vápno. Tam stál dobře postavený Marek Hrůza, jenž prostřelil Radka Vodičku 1:0. Domácí tým nadále diktoval tempo hry. Mimo to si dával pozor na útočnou sílu Myslibořic v čele s Bohumilem Mencákem. První poločas však další zářezy na pažby střelců nepřinesl. 

Myslibořicím zvonily v uších nastřelené tyče

Druhý poločas začal pro Hrotovice nešťastně tak jako ten první. V 50. minutě musel odstoupit z dalších základních pilířů sestavy Jiří Čtvrtníček, kterému bohužel povolilo koleno. Přesto domácí tým měl velkou snahu utkání navýšit ve svůj prospěch. A příležitostí na to měl dost. Po orazítkovaných tyčích z 55. minuty Ondřeje Haranta a 60. minuty Vítězslava Škody musí Radku Vodičkovi zvonit v uších doteď. V 63. minutě pak Hrotovice zachránila od další inkasované branky zblokovaná střela Marka Hrůzy. Jak se zápas blížil ke svému konci, dostávali se do tlaku hosté z Myslibořic. Jejich převaha však nebyla gólově odměněna. Závěrečný hvizd rozhodčího Navrkala rozhodl o tom, že Myslibořice poprvé v sezóně prohrály a Hrotovické béčko je předběhlo v tabulce o dva body. Zároveň se Hrotovice bodově dotáhly na Koněšín, který doma překvapivě vysoko podlehl Březníku.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, trenér Hrotovic B: V derby proti Myslibořicím jsme měli za úkol uhlídat Bohumila Mencáka, což se podařilo. Utkání bylo vydřené leč zasloužené. Stínem utkání byla zranění dvou našich klíčových hráčů.

TJ Myslibořice
Svoboda Lukáš, trenér Myslibořic: První poločas zvládly lépe Hrotovice, které nás přehrávaly. Do druhého poločasu hraném ve velkém vedru jsme prostřídali sestavu. Posledních patnáct minut jsme domácí zatlačili, ale gól jsme bohužel nedali.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - M. Hrůza [-] , J. Kučera [-] (83. A. Kovář [-] ) , M. Harant [-] (8. T. Novotný [-] ) , O. Harant [-] - J. Čtvrtníček [-] (50. M. Svoboda [-] ) , J. Dufek [-] , M. Horák [-] , M. David [-] - J. Sláma [-] (57. L. Dvořák [-] ) , V. Škoda [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] (46. P. Kocáb [-] ) , H. Svoboda [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Pekárek [-] (44. V. Mrňa [-] ) - O. Pekárek [-] (66. T. Palát [-] ) , M. Šoustal [-] , J. Horák [-] , M. Čapoun [-] - B. Mencák [-] , A. Pekárek [-] (85. T. Krajčo [-] )

ŽK: 27. V. Škoda .
Hráči zápasu: M. Hrůza - T. Kratochvíl , R. Vodička .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.