0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Myslibořicích gól nepadl


Branky


0

Souboj dvou předních celků skončil bezbrankovou remízou, která asi nikoho nepotěšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Čapoun oslabil Myslibořice

Ve 3. kole hostily Myslibořice soupeře z Mohelna, které přicestovalo k zápasu pouze s jediným náhradníkem. Myslibořice chtěly navázat na výhry z prvních dvou utkání, zato Mohelno se chtělo vrátit na vítěznou vlnu. Začátek utkání byl hodně divoký, spoustu tvrdých zákroků, které nechal rozhodčí bez potrestání na obou stranách. Hosté praktikovali hodně agresivní hru, která jim u rozhodčího procházela. Hráče obou týmů museli uklidňovat kapitáni po rozpravě s rozhodčím. Myslibořice držely míč na svých kopačkách a podnikaly jeden útok za druhým, pokusy o ohrožení branky končily většinou mimo branku nebo v náruči brankáře. Největší šanci mělo paradoxně Mohelno, po rohovém kopu a následném závaru před brankou vykopával míč z brankové čáry Pavel Vejvoda. Myslibořice přece jen branku vstřelily, za vápnem se do míče opřel Vojtěch Čapoun a o tyčku rozvlnil síť, branka však nemohla být uznána, protože byl odpískán útočný faul. Ve 24. neudržel nervy na uzdě Vojtěch Čapoun, poté co byl míčem zasažen do obličeje, nerozdýchal provokující posměšek od protihráče a strčil do něj. Rozhodčí David Pikart avizoval, že další strkanice nebude tolerovat a ukázal Vojtěchovi Čapounovi červenou kartu. Každý by si řekl, že Mohelno se bude hrnout do útoku a bude přehrávat domácí, nic takového se však nedělo. Mohelno jen zarputile bránilo a odkopávalo míče. Sporný moment přišel zanedlouho, kdy domácí obránce zahrál rukou v pokutovém území, rozhodčí David Pikart však zůstal klidný a pokračovalo se ve hře. Největší šancí Myslibořic pohrdl v poslední minutě prvního poločasu Bohumil Mencák, který dostal dárek v podobě nahrávky od hostující obrany, nabídnuté "gólovky" se však zalekl a uspěchanou ránou netrefil zařízení a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Domácí se kýženého gólu nedočkali

Celý druhý poločas se odehrál na polovině Mohelna, vypadalo to, jakoby přesilovku hrály Myslibořice. Do vápna hostů létal jeden centr za druhým a to jak v podobě dlouhých vhazování, tak klasických centrů i rohových kopů. Střely Horáka, Šoustala, Kratochvíla, Pekárka a Mencáka vně pokutového území nenašly cíl. V dobré pozici mířil opět Bohumil Mencák pouze do tyče. Po centru se dostal za Myslibořickou obranu Tomáš Vostál, který dokázal překonat i Vodičky, ten už na jeho pokus v podstatě nereagoval, protože byl odmáván i odpískán ofsajd. V 80. minutě zahrávaly Myslibořice přímý volný kop, jehož rozehrávky se ujal Milan Pevný, krásnou ránou orazítkoval jen levou tyč Ležákovi branky. Těsně před koncem zápasu se Michal Šoustal prodral ve vápně přes dva obrance až k samotnému brankáři, situaci však vzal na sebe a Ležák jeho pokus vytěsnil mimo tři tyče, celou situaci mohl vyřešit přihrávkou do prázdné branky, kde čekali hned dva neobsazení hráči. Nestalo se tak, Mohelno dosáhlo toho, pro co si do Myslibořic přijelo. Jak řekl závěrem starosta: "Dneska kdybychom hráli do rána, stejně bychom gól nedali." Pro Myslibořice je tento výsledek rozhodně ztrátou, protože byly lepší ve všech ohledech, naopak pro Mohelno je to velice cenný (šťastný) bod z venku.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Mencák Bohumil, hráč Myslibořic: Z kraje zápasu to byl vyrovnaný zápas. Po vyloučení Vojty Čapouna jsme měli kupodivu více ze hry my. Měli jsme převahu, kterou jsme vyjádřili třemi nastřelenými tyčkami. Po takovém zápase je to pro nás velká bodová ztráta.

TJ Mohelno
Michal Kerndl, hráč Mohelna: Nehrál se moc pohledný fotbal. Hosté hráli skoro celý zápas v deseti a my jsme to nedokázali využít.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , H. Svoboda [-] , T. Kratochvíl [-] , M. Čapoun [-] - A. Pekárek [-] , J. Horák [-] (89. R. Trpišovský [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Pevný [-] - B. Mencák [-] , V. Čapoun [-]

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - M. Kerndl [-] , V. Ležák [-] , F. Staněk [-] , P. Šanda [-] - P. Horký [-] , A. Mohelský [-] , M. Foretník [-] , Z. Hrubeš [-] - T. Vostal [-] , T. Jeřábek [-] (74. J. Outulný [-] )

ŽK: 22. B. Mencák , 65. T. Kratochvíl , 86. M. Pevný - 22. F. Staněk , 71. A. Mohelský . ČK: 24. V. Čapoun .
Hráči zápasu: M. Šoustal , T. Kratochvíl - P. Šanda , M. Ležák .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.