Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolf Šťáva pomohl Lipníku k obratu


Branky


0

 Tři branky ostrostřelce Rudolfa Šťávy na hřišti Čáslavic, dostali fotbalisty Lipníku  do čela tabulky, díky více vstřeleným gólům. Šňůra vyhraných zápasů je tak nyní na čísle osm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli na začátku utkání o svého brankáře

Jeden ze šlágrů kola měl být také zápas mezi rezervou Čáslavic a momentálně nejlepší tým z aktuální formou Sokol Lipník, který se může spoléhat na nejlepšího střelce soutěže, kterým je ze dvanácti zásahy. Tento tým vyhrál již sedm zápasů v řadě. Čáslavice však ve stejném počtu zápasů neprohrály. Bylo tak jasné, že jedna dlouhá série bude u konce. Už v 5. minutě gólman hostů Lukáš Jelínek špatně dopadl na zem a vykloubil si rameno. Hosté neměli náhradního brankáře, takže si do branky stoupl Vladimír Krotký. V dalším průběhu poločasu se nic zajímavého nedělo. Oba celky se neúspěšně snažily prosadit.

Na vedoucí branku domácích odpověděl hattrickem kanonýr Šťáva

 Začátek druhého poločasu byl opět pro diváky zajímavý, když se před bránou hostů strhla malá rvačka. Rozhodčí situaci v 52. minutě vyřešil tak, že udělil červenou kartu domácímu hráči Pavlovi Buličkovi a hostujícímu hráči Vladimíru Krotkému. Hosté opět museli vystřídat brankáře. Tomáš Brabenec si tedy navlékl rukavice a šel chytat. Hned po čtyřech minutách v bráně však dostal gól od Petra Bednáře 1:0. Hosté ale nebyli příliš dlouho zklamaní, protože se už v 59. minutě prosadil Rudolf Šťáva hlavou po rohovém kopu 1:1. Další gól padl v 66. minutě za stejné situace. Rudolf Šťáva opět hlavičkoval po rohu 1:2. V dalším průběhu se domácí pokoušeli zápas vyrovnat, ale nepodařilo se jim to. V 86. minutě potvrdili hosté své vítězství a opět u toho byl Rudolf Šťáva, který si z dnešního zápasu odnesl hattrick a v tabulce střelů se osamostatnil na prvním místě s patnácti góly.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Z naší strany byl výborný první poločas, ale nevyužili jsem své šance. Ve druhém poločase jsme naše vedení bohužel neudrželi.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: V prvním poločase měli domácí více ze hry, v tom druhém jsme je ale už dokázali přehrát. Rozhodčí podali slabý výkon.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - P. Bulička [-] , P. Klika [-] , M. Obůrka [-] , J. Hanzal [-] - L. Rubák [-] (55. J. Vaníček [-] ) , J. Vecheta [-] (85. T. Růžička [-] ) , A. Roupec [-] , M. Klika [-] - J. Kopl [-] (63. J. Beránek [-] ) , V. Čurda [-] (46. P. Bednář [-] )

Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] (7. M. Bambula [-] ) - T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] , A. Matoušek [-] - L. Macháček [-] , A. Rohony [-] , A. Martenek [-] , A. Kisela [-] - P. Pokorný [-] , R. Šťáva [-] - V. Krotký [-]

ŽK: 79. J. Vecheta , 79. A. Roupec . ČK: 52. P. Bulička - 52. V. Krotký .
Hráči zápasu: J. Vecheta - R. Šťáva .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: MAAR Michal - VECHETA Roman (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.