0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hornímu Újezdu dochází dech


Branky


0

Jednomu z největších adeptů na postup Hornímu Újezdu ke konci podzimní části odešla forma, která ho zdobila v její první polovině. Z posledních šesti zápasů dokázaly vyhrát  pouze jediné. Radotice tak společně s Lipníkem odskočily svému rivalovi na čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Tobolka dokázal vrátit do brány neproměněnou penaltu

Šlágr kola byl k vidění v Horním Újezdě, kde se představily týmy bojující o postup do vyšší soutěže. Zápas nezačal pro domácí vůbec dobře . V 10. minutě byla proti nim nařízena penalta, kterou nadvakrát proměnil Michal Tobolka 0:1. Jinak měl zápas nevalnou úroveň. Jakoby oběma týmům docházela na konci podzimu jiskra. V prvním poločase měli přece jen opticky navrch hosté z Radotic, ale žádnou vážnější akci si nepřipsali. 

Radotice si výhru vzít nenechaly

Ten kdo čekal, že se obraz hry změní, tak se šeredně zmýlil. Domácí borci měli sice herně navrch, ale žádnou gólovku, která by ohrozila brankáře Radotic Tomáše Tesaře si bohužel nevytvořili. Čas neúprosně plynul a závěrečný tlak domácích nepřicházel. Radotice si tak odvezly velice cennou výhru a připravily Hornímu Újezdu první porážku ze svého hřiště. Nyní se Radotice dělí z Lipníkem o první místo tabulky a svému hostiteli odskočily na rozdíl čtyř bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Konec podzimu se nám nedaří herně ani výsledkově. Musíme zvládnout alespoň poslední utkání podzimu a přes zimu se dát hlavně zdravotně co nejvíce dohromady.

TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Chyběli nám tři kluci ze základu. Kvalita hřiště nebyla dobrá. V závěru utkání nás domácí zatlačili.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Veselý [-] (83. R. Turoň [-] ) , M. Řezáč [-] (46. O. Kouřilek [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Čermák [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , L. Sláma [-] , K. Kresa [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - F. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] (68. D. Kincl [-] ) , T. Kincl [-] , M. Tobolka [-] , V. Liška [-] , M. Čech [-] , J. Čech [-] - S. Michal [-] (88. M. Novák [-] )

ŽK: 72. K. Kresa .
Hráči zápasu: V. Liška .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 40. Rozhodčí: RYGL Antonín - BAZALA Petr (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.