1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice získaly svůj druhý bod


Branky


0

Fotbalisté Heraltic dokázali  vydolovat svůj druhý bod, přesto nadále uzavírají tabulku. Naopak Kouty nenavázaly na vysoké vítězství z minulého kola s Kojeticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl nudu

Po vydařené sérii tří domácích zápasů, zajížděli fotbalisté Koutů na půdu posledních Heraltic, které zatím uzmuly jediný bod, ale v posledním zápase na hřišti vedoucích Radotic, zanechaly dorý dojem z předvedené hry. Přesto byl favorit jasný. Začátek utkání však přinesl fotbal nevalné úrovně a ani jeden tým si nevytvořil žádnou gólovou příležitost, která by zvedla přítomné fanoušky ze sedadel. A tak nebylo divu, že se šlo do šaten za bezgólového stavu.

O dělbu bodů se postaral Petr Příhoda

Začátek druhé půle, ale domácí zaskočil. Heraltice zahrály v 52. minutě zbytečně míč do zámezí. Autové vhazování prodloužil hlavou jeden z hostujících hráčů až na Martina Macháta, který dopravil poprvé míč za záda domácího brankáře Jaroslava Krula 0:1. Domácí se pak snažili o rychlé vyrovnání, ale na Jakuba Nováčka v brance Koutů vyzrát nedokázali. Čas neúprosně plynul a domácí se blížili k další porážce, když se přece jen v 81. minutě dočkali vyrovnání. O to se postaral Petr Příhoda, který dorazil odraženou střelu do sítě 1:1. Nic se pak dramatického neudálo a tak mohli jít domácí slavit svůj druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Zápas s minimem šancí. Určitě jsme měli více ze hry, ale bod bereme.

SK Kouty B
Neuman František, trenér: Do Heraltic jsme přijeli ve velmi kombinované sestavě a ztratili jsme body s posledním týmem tabulky, když jsme nedokázali udržet hubené vedení 1:0. Domácí si bod zaslouží za svoji bojovnost a důraz, na jejichž překonání jsme po celý zápas nedokázali najít účinný recept. Naším nejlepším hráčem byl Roman Komínek.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - A. Veleba [-] , M. Pospíšil [-] , M. Kourek [-] , J. Boudný [-] , Š. Koukal [-] (35. Z. Veselý [-] ) , L. Lazárek [-] , Z. Příhoda [-] , J. Hroch [-] , J. Koukal [-] , P. Příhoda [-]

SK Kouty B
J. Nováček [-] - R. Veselý [-] , R. Komínek [-] , P. Dočekal [-] - D. Hrubý [-] , F. Neuman [-] , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] - V. Navrátil [-] , M. Machát [-] (73. J. Chaloupka [-] ) - R. Caha [-] (62. R. Jonáš [-] )

ŽK: 16. J. Hroch , 78. J. Koukal - 17. I. Kratochvíl .
Hráči zápasu: M. Pospíšil - R. Komínek .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - LAUŠ Ladislav (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.