0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kojetice opět prohrály


Branky


18. P. Zerza , 50. P. Zerza , 66. J. Houserek
0

Další zápas Kojetic skončil neúspěchem. V posledních osmi zápasech vybojovaly jediný bod, a to proti vedoucím Radoticím. Střelecká produktivita je také žalostná. Tři góly v osmi duelech hovoří za své. Nové Syrovice naopak přerušily třízápasovou sérii bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Syrovický Zerza byl jediným střelcem poločasu

Oba týmy, které se představily v Kojeticích zažívají velmi špatné období. Za posledních sedm kol nasbíraly oba celky dohromady pouhých pět bodů. Nové Syrovice naštěstí měly dobrý vstup do soutěže, a tak jejich náskok na nejhorší týmy je zatím značný. Od začátku utkání šli hosté tvrdě za vítězstvím. Chtěli se chytnout na slabším soupeři a to se jim začalo dařit v 18. minutě zásluhou Petra Zerzy, který dostal míč za obranu a nemýlil se 0:1. Další šance hostů však zůstaly nevyužity, a proto byl výsledek utkání nadále otevřený.

Hosté si brzy pojistili výhru

Nové Syrovice však chtěly brzy pojistit své vedení, což se jim do puntíku podařilo splnit. V 50. minutě se z protiútoku prosadili hosté a to konkrétně druhou trefou v zápase Petr Zerza. Ten se prosadil hlavičkou po centrovaném míči ze strany 0:2. V 66. minutě dorazil hostující střeloy z vápna Jiří Houserek a potřetí donutil vyndat míč ze své branky Zdeňka Kupku 0:3. Zbytek utkání si hosté zkušeně pohlídali. Kojetice se tak nadále trápí střelecky i bodově. 



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - P. Barák [-] , L. Janik [-] (66. J. Tůma [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Vaníček [-] (39. P. Lampíř [-] ) , M. Barák [-] , S. Mucska [-] , T. Svoboda [-] , D. Sochor [-] , L. Hnízdil [-] , M. Martenek [-]

SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - P. Zerza [-] (77. L. Nejerál [-] ) , R. Janoušek [-] (65. J. Vlček [-] ) , T. Lang [-] , L. Kouřil [-] (61. J. Weidenthaler [-] ) , M. Ferdan [-] (68. J. Vrba [-] ) , J. Houserek [-] , L. Růžička [-] (57. D. Jenerál [-] ) , J. Lang [-] , L. Fryauf [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 80. T. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Fryauf , P. Zerza .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEUMANN Jaroslav - SVOBODA František (N), HOUSEREK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.