3:1
(2:1)
22. J. Lojda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma porazily Podhorácko


Branky


19. S. Zikmund , 31. L. Říha , 85. J. Rygl - 22. J. Lojda
0

Druhým domácím vítězstvím se Šebkovice B posunuly na páté místo tabulky. Podhorácko tak nenavázalo na minulý vyhraný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvanácti minut padly tři góly

Podhorácko zajíždělo na svůj předposlední venkovní zápas posilněno výhrou ze hřiště Nových Syrovic. Šebkovice nyní také zažívají lepší období, což potvrdila poslední výhra nad Opatovem. V úvodu utkání si více šancí připravili domácí, ale jejich zakončení postrádalo přesnost. Do vedení se šebkovická rezerva dostala v 19. minutě když po dlouhém autu Pecky se odražený míč dostal ke Stanislavu Zikmundovi a ten z dvaceti metrů překvapil brankáře Hybnera 1:0. Vyrovnat se hostům podařilo za tři minuty když si na roh naběhl Jiří Lojda a hlavou nekompromisně zakončil 1:1. Poté se hra vyrovnala ale bez větších šancí. Vítěznou branku vstřelil v 31. minutě Lukáš Říha, když z dlouhého výkopu Pitoura postupoval sám na bránu a s přehledem si poradil 2:1. Vyrovnat hosté mohli chvíli nato, ale mířili pouze do tyče. Pěknou individuální akci na konci poločasu předvedl Martin Lojda, když se uvolnil na brankové čáře, ale jeho střela byla ztečována na roh. Na následný roh si jako přes kopírák naběhl Jiří Lojda, tentokrát ale mířil nad bránu.

Výhru pečetil domácí náhradník

Druhá půle byla přehlídkou neproměněných šancí domácích. Dvakrát pomohla hostům tyč, po odražených balónech ze standartních situací zaskočili za již překonaného brankáře několikrát hostující obránci nebo skvělími zákroky držel nadějný výsledek hostující brankář. Uklidnění do domácích řad přišlo v 85. minutě, když po autu Pecky přistrčil míč Jiřímu Ryglovi Uhlíř a ten zamířil přesně na vzdálenější tyč. Upravil tak na konečných 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Tržil Pavel, hráč: Zápas jsme až na pár chyb zvládli docela slušně a vzhledem ke spoustě neproměněných šancí mohlo být skóre ještě vyšší.

FK Podhorácko 2015
Zikmund Stanislav, hráč: Fotbal se hrál podle toho jak se oba týmy pohybují v tabulce. Větší kvalita však byla na straně domácích.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , L. Havel [-] , L. Pecka [-] , P. Tržil [-] - Z. Eberl [-] , R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] , M. Roupec [-] (63. L. Ryvola [-] ) - J. Svoboda [-] (46. J. Rygl [-] ) , L. Říha [-] (72. M. Hobza [-] )

FK Podhorácko 2015
M. Hybner [-] - D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , J. Roupec [-] (67. M. Zikmund [-] ) - P. Bulička [-] , M. Táborský [-] , J. Veselský [-] , J. Lojda [-] - M. Lojda [-] , M. Cakl [-] (46. M. Totek [-] ) - V. Trojan [-]

Hráči zápasu: S. Zikmund , R. Svoboda , L. Říha - M. Hybner .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: CHYTKA Vojtěch - KOŘÍNEK Miroslav (N), HOLČAPEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.