Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov se výhrou dotáhl na Přibyslavice


Branky


0

Fotbalisté Opatova gólem v závěru utkání dostihly bodově svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Přibyslavic dlouho nevydrželo

Opatov opět po delší době znovu zvítězil na vlastním hřišti a další případnou výhrou by tento celek bodově dohnal hosty z Přibyslavic, kteří v minulém kole odevzdaly body za remízu s předposledním Předínem. Domácí byli od začátku utkání lepší, ale své šance nedokázaly využít, což potrestali hosté vedoucí brankou, kterou vstřelil kanonýr Luboš Lopatář téměř do prázdné branky 0:1. Domácí naštěstí brzy vyrovnali Markem Kravkou, střelou z dálky na 1:1. Zápas tak byl zcela otevřený.

Domácí i v oslabení dali vítěznou branku.

Druhý poločas přinesl obrat ve skóre. V 50. minutě zahrával domácí Zdeněk Daniel rohový kop, který si srazil do vlastní sítě Pavel Kadlec 2:1. Stejně jako domácí v první půli, tak i hosté vyrovnali pět minut po vstřelené brance gól. Jeho autorem byl z přímého kopu Petr Vejmělek 2:2. Za deset minut pak musel jít pod sprchy autor jedné z domácích branek Zdeněk Daniel. Hosté však přesilovku využít nedokázali. Naopak to byli hráči Opatova, kteří rozhodli v 83. minutě brankou Aleše Konečného. Ten po centru usměrnil balón do sítě a nezabránil tomu ani v pádu jeden z obránců hostí, který vytáhl míč už za brankovou čárou 3:2. Přibyslavice se v závěru zápasu snažily o vyrovnání, ale málem je potrestal další brankou Marek Kravka, jeho sólo nájezd však gólem neskončil.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Horáček Jakub,hráč: Téměř celý zápas jsme soupeře přehrávali. Naše výhra byla zcela zasloužená.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Náš výkon se proti minulému vůbec nezlepšil. Nehráli jsme vůbec dobře, přesto si myslím, že by zápasu více slušela remíza.



Sestavy


FK Opatov
P. Vlček [-] (85. J. Fortelný [-] ) - M. Ježek [-] , J. Neckář [-] , M. Kravka [-] (89. A. Švaříček [-] ) , J. Horáček [-] (67. R. Kabelka [-] ) - D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , J. Kaser [-] , A. Konečný [-] , R. Novotný [-] - Z. Daniel [-] -

TJ Sokol Přibyslavice B
P. Kadlec [-] - J. Kovář [-] , F. Holub [-] , R. John [-] - R. Jež [-] (80. M. Molák [-] ) , P. Vejmělek [-] , J. Rambousek [-] (46. P. Mícek [-] ) , M. Kejnovský [-] , J. Karafiát [-] - J. Packa [-] (85. J. Škarvada [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 72. P. Vlček . ČK: 70. Z. Daniel .
Hráči zápasu: M. Kravka - P. Vejmělek .
Místo: Opatov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KVAISER Jiří (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.