S. Zikmund 6.
J. Pitour 72. (p.)
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Šebkovic B rozhodl brankář Pitour


Branky


6. S. Zikmund , 72. J. Pitour (p.) - 11. D. Čučelin
0

Jan Pitour rozhodl úspěšně provedenou penaltou o výhře Šebkovic nad Opatovem. Zároveň se Šebkovice bodově odtrhly od svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po rychlé brance

V Šebkovicích na sebe narazila fotbalová letitá zkušenost hostí proti mladé dravosti domácích. Hosté byli na míči dle očekávání fotbalovější, ale k nějakým vyloženým šancím se nedostávali. Skóre zápasu otevřel naopak už v 6.minutě domácí Stanislav Zikmund, když střelou z první zužitkoval výhodu rohového kopu 1:0. Z vedení se ale šebkovičtí dlouho neradovali, protože o 5 minut později vyrovnal hostující Denys Čučelín z penalty 1:1. Vypadalo to, že by se mohlo urodit i více branek, ale po zbytek poločasu se střelci zadrhli.

Jan Pitour se stal specialistou na penalty.

Druhý poločas byla hra rozkouskovaná častými diskusemi s rozhodčím, hlavně ze strany hostů, kteří neunesli fakt, že i na ně byla nařízena penalta. K jejímu kopnutí se postavil gólman Jan Pitour a zajistil svému týmu všechny tři body 2:1. Obě mužstva si připsala navíc po jedné červené kartě, za domácí se červenal Jan Hobza a za hosty Kabelka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč: Zápas nevalné úrovně. Myslím si, že výhra bila zasloužená. Urvali jsme všechny body, které jsou pro nás důležité.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , M. Roupec [-] , L. Havel [-] , P. Tržil [-] (69. J. Uhlíř [-] ) - R. Svoboda [-] , L. Ryvola [-] (83. M. Roupec [-] ) , S. Zikmund [-] , J. Holčapek [-] - J. Svoboda [-] , J. Hobza [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Neckář [-] (87. J. Fortelný [-] ) , M. Kravka [-] , J. Horáček [-] , M. Ježek [-] - D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , R. Novotný [-] , A. Konečný [-] - Z. Daniel [-] , L. Kabelka [-] -

ŽK: 18. S. Zikmund , 53. P. Tržil , 62. J. Hobza , 89. J. Svoboda - 21. M. Malík , 30. L. Kabelka , 57. J. Neckář , 73. J. Horáček . ČK: 85. J. Hobza - 54. L. Kabelka .
Hráči zápasu: J. Pitour .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - KOŘÍNEK Miroslav (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.