1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko veze cennou výhru z Nových Syrovic B


Branky


33. O. Sosnar - 40. M. Totek , 71. J. Lojda
0

Fotbalisté Podhorácka se dočkali po osmi zápasech jak chutná pocit z vítězství. Nové Syrovice tak prohrály i svůj třetí zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle odpověděli na branku domácích

Další venkovní zápas (jedenáctý) měli fotbalisté Podhorácka na programu. Zajížděli na půdu Nových Syrovic, které z posledních šesti zápasů vyhrály pouze jediný. Podhorácko určitě vycítilo šanci na úspěch. Do základní sestavy nastoupil v útoku Martin Totek, který v minulém kole vstřelil branku z role náhradníka. Zápas byl od začátku vyrovnaný, ale vyloženě gólové šance k vidění nebyly, kromě 10. minuty, kdy v samostatném úniku selhal hostující Martin Lojda. V závěru zápasu se přeci jen diváci dočkali gólů. Ve 37. minutě poslal domácí do vedení po brejkové akci Ondřej Sosnar, který sám před brankářem Michalem Hybnerem nezaváhal 1:0. Radost domácích však netrvala dlouho. Ve 40. minutě zahrávali hosté standardku, po které se hlavou prosadil Martin Totek a bylo vyrovnáno 1:1. To byla také tečka za prvním poločasem.

Podhorácku zařídil tři body Jiří Lojda

Ve druhém poločase se hrála nadále vyrovnaná kopaná. Oba týmy měly k vítězství stejně daleko. Misku vah na svoji stranu překlonilo Podhorácko, když  si v 71. minutě po rohovém kopu hostů vyskočil nejvýšše Jiří Lojda a hlavičkou překonal bezmocného Františka Zavadila 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání, ale disciplinovaní hosté jim k tomu nedali žádnou šanci. Po konečném hvizdu rozhodčího Kudlíka zavládla obrovská radost na straně hostí, kteří si tak připsali druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu



FK Podhorácko 2015
Zikmund Stanislav, hráč: Zápas byl vyrovnaný, možná jsme měli i trochu navrch. Doufám, že jsme se dostali na vítěznou vlnu.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - J. Marek [-] (46. D. Jenerál [-] ) , O. Sosnar [-] (56. J. Vlček [-] ) , J. Vrba [-] , D. Růžička [-] (67. L. Nejerál [-] ) , R. Janoušek [-] , M. Ferdan [-] (46. V. Tříletý [-] ) , L. Růžička [-] , J. Lang [-] , J. Weidenthaler [-] , V. Procházka [-]

FK Podhorácko 2015
M. Hybner [-] - D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , J. Roupec [-] , J. Lojda [-] - P. Bulička [-] , M. Táborský [-] , J. Veselský [-] - M. Totek [-] - P. Větrovský [-] , M. Lojda [-] (62. A. Sapík [-] )

ŽK: 78. V. Procházka .
Hráči zápasu: M. Řepa .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - CHALUPA Martin (N), PRÍGL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.