2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaná ztráta Radotic v Kojeticích


Branky


33. J. Sedlák , 44. M. Barák - 19. D. Kincl , 68. D. Kincl
0

Fotbalisté Radotic překvapivě nevyužili šanci dostat se alespoň na jeden den do čela tabulky, když nedokázali vyhrát na půdě z jednoho outsiderů skupiny Kojetic a pouze remizovali 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kojetice dokázaly do konce poločasu otočit výsledek

Do Kojetic přijel druhý tým tabulky z Radotic a to s jasným cílem,odvést si všechny body a vyhoupnout se do čela tabulky. Výsledky posledních kol dávaly všem prognózám za pravdu. Radotice měly v zádech šňůru šesti zápasů bez prohry, zato domácí Kojetice v posledních pěti zápasech nevytěžili ani jeden bod!  A vše také začalo jak mělo. Začátek utkání vyšel jednoznačně favorizovaným hostům a v 19. minutě šli dokonce do vedení zásluhou Daniela Kincla 0:1. Další gólové šance hosté nevyužili, zcela se ze hřiště vytratili, čehož využili domácí a ve 33. minutě po zpětné nahrávce na malé vápno Jakub Sedlák vyrovnal 1:1. Ani tato branka hosty dostatečně neprobrala a tak museli pikat za další zmatek v obraně, kterého využil gólem do šaten ve 44. minutě Milan Barák 2:1. Do kabin se tak šlo za nečekaného vedení domácích.

Radotice dokázaly pouze vyrovnat

Do druhého poločasu se čekal velký nápor hostů, ale žádná ofenzivní smršť se nekonala. Hosté prostě neměli svůj den, a ani druhá branka Daniela Kincla, který se nejlépe orientoval v pokutovém území Kojetic a vyrovnal na 2:2. To běžela teprve 68. minuta, takže bylo relativně spoustu času na další vzrat v zápase. Jenže Zdeněk Kupka v domácí brance, už za záda žádnou střelu soupeře nepustil. Čím víc se blížil konec utkání, tím více byli hosté nervóznější a často byli odměněni žlutou kartou. Radotice tak promarnily šanci dostat se alespoň na pár hodin do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Prvních dvacet minut jsme byli lepší, ale potom jsme se přizpůsobili hře soupeře . Z naší strany to byl hodně špatný výkon.



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - M. Barák [-] , J. Sedlák [-] , M. Martenek [-] , P. Lampíř [-] , D. Sochor [-] , Z. Fichtner [-] , M. Krula [-] , S. Mucska [-] , L. Hnízdil [-] , L. Janik [-]

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - F. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] , D. Kincl [-] - T. Kincl [-] , L. Tříletý [-] , M. Čech [-] , J. Čech [-] - S. Michal [-] (60. M. Novák [-] ) - M. Habich [-] (46. V. Liška [-] )

ŽK: 66. M. Barák - 53. T. Kincl , 80. F. Tobolka , 86. D. Kincl .
Hráči zápasu: P. Tobolka .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - SVOBODA František (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.