0:2
(0:2)
2. J. Packa
34. L. Lopatář (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B vybojovaly v Šebkovicích B výhru.


Branky


2. J. Packa , 34. L. Lopatář (p.)
0

V souboji dvou rezervních týmů se v Šebkovicích radovali trochu překvapivě hosté z Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté penaltu dali, domácí nikoliv

Souboj dvou sousedů v tabulce neměl vyloženého favorita, ale domácí si po dvou vyhraných zápasech posobě určitě věřili.  Kdo přišel na toto utkání o něco později, přišel o úvodní branku. Nejdříve minul prázdnou branku domácí Jan Hobza a z následného protiútoku udeřili hosté, když po rohovém kopu už ve 2.minutě skóroval Jan Packa 0:1. Celý zápas měli více ze hry většinou domácí, ale jejich šance končily těsně vedle, na konstrukci branky nebo na houževnatě bránících hostujících hráčích. Druhou branku přidali hosté ve 34.minutě s pokutového kopu Lubošem Lopatářem 0:2. O chvíli později měl stejnou možnost ke skórování šebkovický Jan Hobza, ale Vrbka jeho střelu vystihl.

Domácí své šance nevyužili

 Druhý poločas domácí dobývali soupeřovu branku, ale marně. V 60. minutě hlavičkoval Zdeněk Eberl nad Vrbkovu branku a o deset minut později tentýž hráč hlavičkoval vedle hostující brány. Velkou šanci měli domácí v 75. minutě, ale v závaru před brankou Přibyslavic nastřelili domácí pouze tyčku. Posledních deset minut se už pouze dohrávalo. Ze zisku tří bodů se tak radovaly Přibyslavice a posunuly se před svého soupeře na šesté místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Tržil Pavel, hráč Šebkovic B: V zápase jsme byli o něco lepším týmem, ale naše šance jsme bohužel nedokázali proměnit.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavic B: V prvním poločase jsme začali dobře a po zásluze vedli. Domácí potom nevyužili své šance a my jsme si závěr pohlídali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - M. Roupec [-] (84. L. Ryvola [-] ) , L. Havel [-] , J. Fejta [-] , P. Hrůza [-] (62. O. Netík [-] ) - Z. Eberl [-] , R. Svoboda [-] (86. T. Kotačka [-] ) , S. Zikmund [-] , J. Holčapek [-] - L. Říha [-] (60. J. Svoboda [-] ) , J. Hobza [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - R. John [-] , F. Holub [-] , J. Pojer [-] (41. M. Vafek [-] ) , V. Carda [-] - P. Masopust [-] , J. Kovář [-] , J. Rambousek [-] (65. K. Pártl [-] ) , Z. Štveráček [-] - J. Packa [-] (89. P. Račák [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 88. T. Kotačka - 77. J. Kovář , 84. K. Pártl .
Hráči zápasu: L. Havel - D. Vrbka , J. Packa .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - KOŘÍNEK Miroslav (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.