4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice těžce udolaly oslabené Podhorácko


Branky


41. D. Kincl , 60. S. Michal , 75. S. Michal , 80. J. Čech - 31. M. Lojda , 81. S. Lojda
0

Fotbalisté Podhorácka statečně bojovali celý zápas v deseti lidech proti druhému celku tabulky, leč domácí početní výhodu využili ve zlepšené druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Lojda poslal oslabené Podhorácko do vedení

Zápas v Radoticích měl jednozačného favorita, a to domácí tým. Radotice totiž neprohrály pět zápasů v řadě. Podhorácko stejný počet zápasů nevyhrálo. Navíc Podhorácko přijelo do Radotic jen v deseti hráčích, takže měli domácí další psychickou výhodu. Také prvních deset minut to vypadalo, že si domácí půjdou pro rychlí uklidňující gól, jenže si mysleli, že i tak to půjde snadno, polevili, čehož využili hosté a vyrovnali hru. Ve 31. minutě toho dokonce využili ke vstřelení vedoucí branky Martina Lojdy 0:1. Je nutno dodat, že si o to domácí koledovali a tak je i tato facka probudila k větší aktivitě. Výsledkem toho byla pro Radotice důležitá branka Daniela Kincla ze 41. minuty 1:1. Gólová trefa vznikla po pěkné kombinační akci domácího celku. Přesto se šlo do kabin za překvapivého, leč zaslouženého nerozhodného stavu.

Stanislav Michal nastartoval Radotice k výhře

Domácí si v kabině lecos vyříkali a také po změně stran to bylo na jejich výkonu znát. Postupem času pak také hostům začaly ubývat fyzické síly. V 60. minutě pak poslal domácí poprvé v zápase do vedení po přetažené akci, v celku náhodně Stanislav Michal 2:1. Uklidňující branku pak vstřelil v 75. minutě opět Stanislav Michal, který se prosadil po rohovém kopu Jana Čecha 3:1. Nejlepší střelec soutěže Jan Čech se nakonec také dočkal gólové radosti a v 80. minutě se trefil popřetaženém balónu 4:1. Hosté pak byli za svůj dobrý výkon odměněni alespoň snižující brankou Stanislava Lojdy z 81. minuty na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér Radotic: Můžeme být dnes rádi pouze za výhru. Smekám před hosty, že i v deseti lidech předváděli pěkný fotbal a nechápu, že hrají ve spodu tabulky.

FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč Podhorácka: Myslím si, že jsme bojovali statečně, ale postupem času nám docházely síly.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - F. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] , D. Kincl [-] (73. M. Svítil [-] ) , V. Vyhnálek [-] (46. M. Novák [-] ) - L. Tříletý [-] (46. M. Tobolka [-] ) , T. Kincl [-] , V. Liška [-] , J. Čech [-] - S. Michal [-] (84. J. Nevěčný [-] )

FK Podhorácko 2015
M. Hybner [-] - M. Zikmund [-] , J. Veselský [-] , S. Lojda [-] , J. Lojda [-] , V. Trojan [-] , M. Totek [-] , M. Řepa [-] , D. Hybner [-] , M. Lojda [-]

Hráči zápasu: S. Michal - M. Totek .
Místo: Radotice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: JÁN Jiří - NEVĚČNÝ Jan (N), SEVELDA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.