Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky ztratil doma výhru v závěru


Branky


0

Horní Újezd se po skvělém vstupu do soutěže výsledkově trápí, čehož využili konkurenti z Radotic a Litohoře, kteří se dotáhli na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za domácí se trefila nová posila

Fotbalisté Horního Újezdu chtěli dát zapomenout na nevydařený zápas v Přibyslavicích, k čemuž jim měla pomoci nová posila do útoku Martin Řezáč z Okříšek. ten má těžký úkol, nahradit zraněného domácího šutera Radka Durdu. Soupeř z Čáslavic však přijel do Horního Újezdu ve skvělé formě, když v posledních třech zápasech nastřílel svým soupeřům dvacet branek, což dělá průměr necelých sedm branek na zápas.Domácí začali utkání aktivně, když v 5. minutě si Čermák u lajny vyměnil balón s Kučerou, který mu ho vrátil na malé vápno, ale domácí střelec netrefil ideálně balón a skončil vedle. V 8. minutě nadělal problémy hostujícímu brankáři domácí Sláma, který zkusil jeho pozornost z 35metrů a ten se měl co ohánět, aby balón zkrotil. Minutu na to, po krásné přihrávce Zvěřiny běžel sám na brankáře Čermák, ale jeho střelu k tyči Martének s námahou vyrazil na roh. Z následného rohu domácí Řezáč hlavičkoval z dobré pozice doprostřed brány. V 17. minutě se připomněli hosté, když Barák z 20 metrů tvrdě vystřelil, ale Hradecký vyrazil do bezpečí. V 25. minutě se domácí již radovali. Nová akvizice Martin Řezáč zachytil špatný odkop brankáře a samostatný nájezd chladnokrevně proměnil 1:0. V 28. minutě po rohu Kresy se v dobré pozici ocitl opět Řezáč, ale bránu přestřelil. V 31. minutě se po nedorozumění domácí obrány s brankářem dostal k balónu Barák, který již střílel do prázdné, ale obětavý skluz Dvořáka zachránil jistý gól. V 34. minutě nastal velký závar v domácím malém vápně, ale nikomu z hostů se nepodařilo balón dostat do brány. Ve 44. minutě domácí utekli tři na jednoho, ale Kresa nedokázal dobře přihrát a z velké šance nic nebylo. Otřepaná fráze „nedáš, dostaneš“ se potvrdila hned posléze, kdy hosté odkopli balón na domácí polovinu, který si našel Vojtěch Čurda a z 30 metrů zamířil přesně do šibenice 1:1.

 

Petr Bednář vyrovnal dvě minuty před koncem

Hosté vstoupili do druhé půlky aktivněji, když po trestném kopu z půlky propadl balón na malé vápno, ale slabé zakončení branku nepřineslo. V 53. minutě se po krásné individuální akci prosadil Marek Zvěřina, který se ve vápně uvolnil přes dva obránce a levou nohou uklidil míč za tyč 2:1. V 55. minutě si na roh naskočil nejvýše Řezáč, ale jeho tvrdá hlavička šla pouze doprostřed, kde stál připravený Martének. V 62. Minutě spálil velkou příležitost hostující Beránek, kdy na něj úplně zapomněla domácí obrana, a zůstal osamocen na malém vápně, ale nedokázal hlavou trefit přesně. V 70. minutě po přihrávce Řezáče běžel sám na brankáře Čermák, ale ani jeho druhého nájezdu branka nepadla. Ten samý hráč se o 3 minuty později prosadil po straně, kdy obešel dva hráče a poté orazítkoval tyč. V 80. Minutě se uvolnil u rohového praporku Zvěřina, posadil krásný balón na hlavu Řezáče, ale ten v dobré příležitosti bránu netrefil. Hosté ke konci vsadili vše do útoku a z několika rohů vytěžili vyrovnávací branku, to když v 88.  Minutě nejvýš vyskočil Petr Bednář a vyrovnal na konečných 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč Horního Újezdu: Chtěli jsme napravit minulý týden, kdy jsme vyšli bodově naprázdno, bohužel se to nepodařilo díky neproměnění vyložených šancí a nepohlídání obou koncovek poločasu. Čekají nás poslední čtyři kola, z toho tři zápasy se soupeři, kteří s námi bojují o první místo. Musíme se na to dobře připravit a urvat co nejvíce bodů.“

FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér Čáslavic B: Byl to vyrovnaný zápas zápas. Neproměnili jsme spoustu šancí. Kluci nevypustili závěry poločasů což se jim vyplatilo. Pěkný zápas hraný za pěkného počasí.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , M. Čermák [-] , K. Kresa [-] , M. Zvěřina [-] , P. Míča [-] (67. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] , F. Dvořák [-] , L. Sláma [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - M. Obůrka [-] , J. Hanzal [-] , P. Klika [-] , P. Růžička [-] - L. Barák [-] , J. Vecheta [-] (65. P. Bednář [-] ) , A. Roupec [-] , M. Busta [-] (36. J. Beránek [-] ) , M. Klika [-] (90. T. Růžička [-] ) - V. Čurda [-] (53. J. Vaníček [-] )

ŽK: 49. F. Dvořák , 61. P. Míča - 27. M. Klika , 72. M. Obůrka .
Hráči zápasu: M. Zvěřina , M. Řezáč - A. Roupec .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - KUBA Kamil (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.