3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma znovu vyhrály


Branky


26. J. Čech , 67. J. Čech , 76. M. Čech
0

Fotbalisté Radotic zvládli další domácí zápas. Z pěti zápasů ztratily pouze dva body z Litohoří a jejich skóre činí 20:6. Šebkovice B se střelecky trápí. Již třetí zápas za sebou nedokázaly zatížit konto soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodl domácí Jan Čech

Zápas v Radoticích měl jasného favorita. Domácím se na své půdě daří, zato Šebkovice zažívají výsledkovou krizy. Proto bylo velkým překvapením, že začátek utkání patřil hostům z Šebkovic. Jejich zvýšený pohyb dělal domácí obraně problémy. V 17. minutě mohl hostující Stanislav Zikmund poslat hosty do vedení, ale z dobré příležitosti přestřelil Tesařovu branku. Ve 25. minutě hosté nevyužili další šanci ke skórování a otřepané nedáš-dostaneš, platilo i v tomto případě. Ve 26. minutě vyslal do uličky Kincl Jana Čecha a ten si s nabídnutou šancí věděl rady 1:0. Po této brance se hra vyrovnala, ale již bez gólového vyjádření.

Čechové zařídili výhru Radotic

Druhý poločas byl nadále vyrovnaný, ale oba brankáři své týmy podrželi. V 67. minutě se ale dostal po autovém vhazování odražený míč k Janu Čechovi, který svou druhou brankou uklidnil domácí tým. V 76. minutě pak definitivně pohřbil Šebkovické naděje na bodový zisk Martin Čech, který s přispěním hostující obrany zvyšoval na 3:0. Konec zápasu se tak odehrál bez většího vypětí. Radotice tak snížily náskok Horního Újezdu na čtyři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér Radotic: Hrál se velice pohledný zápas, soupeř byl rovnocenný . Obrovská spokojenost s výhrou i výkonem.

TJ Sokol Šebkovice B
Hobza Jan, hráč Šebkovic B: Měli jsme větší šance, než domácí Radotice, ale bohužel jsme je nedokázali využít. Výsledek vůbec neodpovídá hře, ale i takový je fotbal.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - F. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] (46. M. Tobolka [-] ) , P. Tobolka [-] , D. Kincl [-] (58. V. Liška [-] ) - T. Kincl [-] , J. Čech [-] - M. Čech [-] , S. Michal [-] (81. M. Novák [-] ) - M. Habich [-] (86. M. Svítil [-] ) , L. Tříletý [-] (85. J. Nevěčný [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , M. Hobza [-] (86. T. Kotačka [-] ) , P. Hrůza [-] - L. Ryvola [-] (46. D. Kašpárek [-] ) , V. Říha [-] (83. M. Roupec [-] ) , S. Zikmund [-] , M. Roupec [-] (86. M. Uhlíř [-] ) , R. Svoboda [-] - J. Hobza [-]

ŽK: 87. R. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Tesař , J. Čech - V. Říha .
Místo: Radotice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: OŠMERA František - NEVĚČNÝ Jan (N), PŘIBIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.