Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř doma umí


Branky


0

Ani ve svém pátém domácím zápase nepoznala Litohoř hořkost porážky. Vítězstvím se tak přiblížila vedoucímu Hornímu Újezdu na rozdíl čtyř bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly zajistili domácím vedení

Do Litohoře přijelo Podhorácko bez potrestané brankářské jedničky Milana Klímy. Na soupisce jméno Klíma ale přesto figurovalo, zásluhou patnáctiletého syna Jakuba. Zápas začal v poklidném tempu, přesto šli domácí ve 12. minutě do vedení zásluhou Petra Obrdlíka, který se nejlépe orientoval ve skrumáži a nedal benjaminkovi v Podhorácké brance šanci 1:0. Za další tři minuty padl z obdobné situace druhý gól domácího celku, o který se zasloužil Dominik Bártů 2:0 . Litohoři tyto dvě branky paradoxně ublížily. Myslely si, že budou přibývat branky do hostující sítě sami. Domácí se přispůsobili hře hostů, přestali kombinovat a kazili přihrávky. Ve 31. minutě toho využilo Podhorácko ke snížení. Jaroslav Veselský po pěkné akci obehrál dva domácí obránce a zavěsil 2:1. Hosté tak odcházeli do kabin s lichotivým výsledkem.

O výhře Litohoře rozhodly další dvě slepené branky

Do druhé půle domácí vstoupili přece jen aktivněji. Výsledkem toho byly další dvě slepené branky. V 58. minutě vstřelil po zpětné nahrávce z malého vápna Libor Coufal na 3:1. Tentýž hráč za dvě minuty opět skóroval po pěkné střele za vápnem na 4:1. Litohoř však opět zcela polevila a zbytečně se nehnala za další brankou. Nepěknou závěrečnou pasáž utnul v 87. minutě po nenápadné akci Ondřej Šulc a kosmeticky upravil výsledek na 4:2. Domácí se tak napevno usazují v popředí tabulky po sérii třích vítězných zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: V dnešním utkání jsme spokojeni pouze se třemi získanými body. Asi jsme si mysleli, že nám to proti oslabenému soupeři půjde snadno.

FK Podhorácko 2015
Zikmund Stanislav, hráč Podhorácka: V silně oslabené sestavě se nehrál žádný kvalitní fotbal. Zápas měl slabou úroveň.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - M. Šafrata [-] , D. Bártů [-] , R. Szabó [-] , L. Klejdus [-] - D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] - P. Obrdlík [-] (57. J. Pintér [-] ) , L. Coufal [-] - D. Bouda [-]

FK Podhorácko 2015
J. Klíma [-] - P. Větrovský [-] , V. Trojan [-] , J. Lojda [-] , M. Řepa [-] - J. Veselský [-] , M. Gáborík [-] , M. Zikmund [-] (64. M. Lojda [-] ) , P. Bulička [-] , O. Šulc [-] - M. Cakl [-] -

Hráči zápasu: L. Coufal - P. Větrovský .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 25. Rozhodčí: MAAR Michal - KŘIKAVA Milan (N), TOMEK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.