7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B nedaly Heralticím šanci


Branky


10. J. Kopl , 30. J. Kopl , 42. T. Růžička , 44. J. Martenek (p.) , 54. T. Růžička , 65. J. Martenek (p.) , 86. T. Růžička
0

Heraltice opět nevyválčily žádný bod. Naopak obdržely sedmigólový příděl. Čáslavice B mají však v poslední době střelecký apetit. Třetí zápas po sobě vyhrály a jejich skóre je naprosto impozantní 20:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gólově uzavřel domácí brankář

Do Čáslavic, které byly posilněny dvěma výraznýma výhrama z minulých dvou kol přijel poslední tým tabulky z Heraltic. Od začátku utkání bylo patrné kdo bude pánem na hřišti. V 10. minutě uklidnil všechny domácí fanoušky Jiří Kopl 1:0. Převahu týmu přetavil svou druhou brankou ve 30. minutě po brejkové akci Jiří Kopl 2:0. Heraltice nezvládly závěr poločasu. Ve 42. minutě nejprve zvyšoval na 3:0 Vojtěch Čurda a za další dvě minuty byl v souboji dvou gólmanů úspěšný střílející Jaroslav Martenek, který dokázal z pokutového kopu přelstít svého soka Jaroslava Krula 4:0. Nedalo se tak předpokládat, že by se po návratu z kabin měl měnit obrázek hry, natož že hosté přinejmenší zdramatizují vývoj zápasu.

Gólman Čáslavic Martenek proměnil i svoji druhou penaltu

Druhá půle potvrdila, že domácí tým bude nadále udávat tempo hry. V 54. minutě se opět střelecky prosadil Vojtěch Čurda 5:0. V 65. minutě se domácím nabídlo kopat další pokutový kop a opět se k němu postavil čáslavický strážce svatyně Jaroslav Martenek a znovu úspěšně 6:0. Po zbytek utkání se hrálo v poklidu, přesto se domácímu Vojtěchu Čurdovi podařilo v 86. minutě zkompletovat hattrick 7:0. Čáslavice jsou tak momentálně nejlépe střílejícím týmem.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Vařbuchta Pavel, Čáslavice B: Od začátku zápasu byla jednoznačně převaha na naší straně. Zcela zasloužená výhra.

Heraltice
Hroch Jaromír. hráč Heraltic: Sestavu jsme poslepovali z kluků, kteří již dlouho nehráli fotbal. Z naší strany špatný výkon.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - J. Hanzal [-] , M. Obůrka [-] (68. J. Kacetl [-] ) , P. Klika [-] , P. Růžička [-] , M. Busta [-] (57. J. Vaníček [-] ) - A. Roupec [-] , P. Bulička [-] (60. V. Čurda [-] ) , M. Klika [-] (63. J. Beránek [-] ) - J. Kopl [-] , T. Růžička [-]

Heraltice
J. Krul [-] - T. Žampa [-] , V. Vrtal [-] (20. A. Veleba [-] ) , Z. Veselý [-] , Š. Koukal [-] , J. Hroch [-] , Z. Lazárek [-] , J. Koukal [-] , M. Caha [-] , P. Příhoda [-] , M. Kourek [-]

ŽK: 25. J. Kopl - 3. J. Koukal , 44. J. Hroch .
Hráči zápasu: J. Martenek - Z. Lazárek .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAAR Michal - VECHETA Roman (N), RŮŽIČKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.